foto/ nimalo laskavo izdanje

Šta se dešava s glumcem?! Chandler iz 'Prijatelja' hoda okolo zapušten, debeo i prljav

Showbizz 09.06.20, 18:40h

Šta se dešava s glumcem?! Chandler iz 'Prijatelja' hoda okolo zapušten, debeo i prljav
Ipak, u ovakvom izdanju, ne znamo koliko će imati sreće kod žena, ne zvao se on Matthew Perry, jer čini se kako je glumac nabacio još koji kilogram, a u prvom planu na novim fotografijama bio je i njegov žuti kažiprst

 

50-godišnji Matthew Perry nekada je bio velika televizijska zvijezda zahvaljujući ulozi u legendarnoj seriji “Prijatelji”.

 

Ipak, slavni Chandler zatim se odao turbulentnom načinu života, zbog čega je pao i u depresiju, a sve je to itekako ostavilo traga na njegovom izgledu. Iako nam je potpuno jasno da glumac prirodno stari, njegove obožavatelje šokirala je činjenica kako izgleda zapušteno, a ne starije.

 

matthew-perry-2

 

Prije nekoliko mjeseci u javnost su procurile prve fotografije glumca u takvom nimalo laskavom izdanju, a tada je viđen prvi put u javnosti nakon gotovo 2 godine skrivanja. Naime, Matthew je prošlog ponedjeljka prošetao do lokalne ljekarne u Malibuu te pokazao da sada izgleda još neprepoznatljivije, što mnogi povezuju s činjenicom kako je nedavno prekinuo dvogodišnju vezu s agenticom Molly Hurtwitz.

 

O njihovom se odnosu nije znalo gotovo ništa, osim da mu je Molly bila velika podrška u nošenju s ovisničkim problemima. Ipak, glumac nije dugo gubio vrijeme pa se pridružio popularnoj aplikaciji za online upoznavanje ljubavnih partnera Rayji te krenuo u osvajanje.

 

Ipak, u ovakvom izdanju, ne znamo koliko će imati sreće kod žena, ne zvao se on Matthew Perry, jer čini se kako je glumac nabacio još koji kilogram, a u prvom planu na novim fotografijama bio je i njegov žuti kažiprst.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI