FOTO/ NOVI KONCEPT DRUŽENJA

Sada znate gdje pobjeći iz grada za vikend: Oaza prirode i zelenila nadomak Sarajeva, uz svirku uživo i domaću hranu

Zabava 07.06.20, 17:15h

Svake subote organizuje se dnevna zabava uz svirku uživo. Idućeg vikenda, 13. juna, svi koji požele uživati u prirodnim ljepotama "Ribnjaka Tolan", moći će se razgaliti uz koncert sarajevskog benda Anchi and the Moon Dogs

 

Ako poželite pobjeći iz grada i gradske vreve i priuštiti sebi opuštanje u prirodi i zelenilu, onda je "Ribnjak Tolan" jedan od izbora koji morate razmotriti.


Nalazi se nadomak Sarajeva, tačnije između Hadžića i Pazarića, a osim opuštanja u prirodi, nudi i pravi gurmanski užitak uz potočnu pastrmku koja odrasta u izvorskoj vodi, kao i kvalitetnu kuhinju baziranu na zdravoj domaćoj hrani. Možete kupiti i svježu ribu te je kod kuće pripremati prema vlastitim željama i ukusu.


Osim toga, Ribnjak nudi i novi koncept druženja... Novina je da se svake subote organizuje dnevna zabava uz svirku uživo. Idućeg vikenda, 13. juna, svi koji požele uživati u prirodnim ljepotama "Ribnjaka Tolan", moći će se razgaliti uz koncert sarajevskog benda Anchi and the Moon Dogs. 


Također, u sklopu Ribnjaka postoji i umjetnička galerija, a detalje iz ovog prirodnog ambijenta možete pogledati u našoj fotogaleriji. U ostalo se uvjerite sami...   
 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI