Foto/ Nevjerovatan gaf Hloverke Novak Srzić

Direktorica turističke zajednice promoviše Makarsku fotografijom iz Mozambika: 'Da gostima pokažemo naše ljepote...'

Lifestyle 04.06.20, 17:43h

Direktorica turističke zajednice promoviše Makarsku fotografijom iz Mozambika: 'Da gostima pokažemo naše ljepote...'
Na fotografiji nije nikakva plaža koja se nalazi u Makarskoj, već luksuzni resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku

 

Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističke zajednice grada Makarske, na svom je Facebook profilu prije nekoliko dana objavila fotografiju prekrasne plaže uz opis da, ''usprkos antifa kaosima i svim virusima, ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite'', piše Dnevnik.hr.


Pored toga je napisala i ''Makarska rivijera'' i dodala emoji u obliku srca.


Na prvu bi se dalo zaključiti da je Novak Srzić objavila fotografiju jednu od lijepih makarskih plaža, no za uživanje u ovoj plaži trebalo bi otputovati puno dalje od Makarske, tačnije do – Mozambika.


Naime, na fotografiji nije nikakva plaža koja se nalazi u Makarskoj, već luksuzni resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku.

 

 

U komentarima ispod objave Novak Srzić jedna je gospođa napisala kako na ovoj makarskoj plaži još nije bila, ali rado bi ju obišla. ''I mene zanima koja je to plaža - mislila sam da Makarska rivijera ima samo šljunčane plaže'', napisala je jedna komentatorica, na što je direktorica TZ-a grada Makarske napisala neka dođe i istraži.

 

''Ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote'', napisala je u jednom od komentara Hloverka Novak Srzić.

 

mozambik-plaza

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI