Foto/ Pošteno se obrukala

Britanci se raspisali o Hani Hadžiavdagić: 'Bosanska Paris Hilton potamnila kožu u bizarnoj posveti Georgeu Floydu'

Showbizz 04.06.20, 15:18h

Britanci se raspisali o Hani Hadžiavdagić: 'Bosanska Paris Hilton potamnila kožu u bizarnoj posveti Georgeu Floydu'
Njezina bizarna fotografija nedavno je završila na američkoj internetskoj stranici Reddit, a sada je postala tema i britanskog tabloida koji je prenio njezine izjave te činjenicu da je uklonila fotografiju

 

Kada je Hana Hadžiavdagić (35) u znak podrške preminulom Afroamerikancu Georgeu Floydu potamnila kožu u Photoshopu, nije ni slutila će se s njom sprdati ne samo cijeli Balkan, već i strani mediji, piše 24sata.hr

 

Sada je postala tema britanskog Daily Stara.

 

- Bosansku Paris Hilton napali su jer je digitalno potamnila kožu u bizarnoj posveti Georgeu Floydu - napisao je tabloid te je prenio njezine izjave, kao i činjenicu da je vrlo brzo uklonila fotografiju.

 

Podsjetimo, Hana je uz spornu fotografiju napisala: 'U rasističkom društvu nije dovoljno samo reći da nisi rasist. Treba glasno biti protiv rasizma', a onda se se ispričala.


- Javno se ispričavam ako sam nekog uvrijedila, nije mi bila namjera. Na vlastitoj koži osjetila sam kako je to kad te zovu balinkura, muslićka, prljava Bosanka i slično. Neko ko je djetinjstvo proveo u podrumu ratnog Sarajeva jer moja vjera nije odgovarala nečijim političkim idejama. Nemojte samo sa mnom o poštivanju drugog i drugačijeg jer od svih javnih osoba ja to upravo najviše činim javno - napisala je Hana, opravdavajući svoju prethodnu objavu.

 

Njezina bizarna fotografija završila je i na američkoj internetskoj stranici Reddit.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI