Zategnuti odnosi

Severina komentarisala Igorovu objavu, pa 'oplela' po njegovim roditeljima: 'Pokrovitelji su Olja i Dragan...'

Showbizz 01.06.20, 11:50h

Severina komentarisala Igorovu objavu, pa 'oplela' po njegovim roditeljima: 'Pokrovitelji su Olja i Dragan...'
Nakon toga njih su se dvoje prestali pratiti na Instagramu, a nju na toj društvenoj mreži više ne prate ni Olja i Dragan Kojić koje je spomenula u spornim komentarima

 

Nakon dugo nagađanja i šuškanja o razvodu između Severine i Igora Kojića, on je odlučio razjasniti stvari.

 

Naime, Igor je juče objavio je ilustraciju njega i Severine u šumi, a u pozadini se nazire Milan Popović koji viri iz grmlja. Označio je i dva medija iz Srbije i Hrvatske te poručio: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta, ako Boga znate."

 

"Pokrovitelji su Olja i Dragan", napisala je najprije Severina pa dodala: "Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan."

 

severina-igor-komentari

 

To je bio njen odgovor na opis koji je Kojić postavio pored objave. Igor je uz objavu koju je bio postavio dodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića. Objava je zatim nestala s njegovog profila.

 

Nakon toga njih su se dvoje prestali pratiti na Instagramu, a nju na toj društvenoj mreži više ne prate ni Olja i Dragan Kojić koje je spomenula u spornim komentarima. Oni su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila ona.

 

Olja Kojić je nakon toga i zaključala Instagram.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI