VIDEO/ KONTRAVERZNI UREDNIK HAPPY TELEVIZIJE

Milomir Marić sve šokirao: Glavne ubice u regionu dolaze iz Republike Srpske, centar za obuku nalazi se u Bratuncu!

Mediji 30.05.20, 21:42h

Milomir Marić sve šokirao: Glavne ubice u regionu dolaze iz Republike Srpske, centar za obuku nalazi se u Bratuncu!
Marić je ovu konstataciju izgovorio dok se bavio temom razuzdanog krimi derneka u Bijeljini i hapšenjem starlete Tijane Ajfon

 

 

Kontroverzni urednik Happy televizije Milomir Marić šokirao je javnost izgovorivši u jutarnjem programu da u Bratuncu postoji centar za obuku i da glavne ubice, koje haraju regionom i Evropom, dolaze iz Republike Srpske.


Marić je ovu konstataciju izgovorio dok se bavio temom razuzdanog krimi derneka u Bijeljini i hapšenjem starlete Tijane Ajfon.


Navodeći činjenice oko policijske akcije koja je "pokvarila" zabavu, Marić je rekao da je "Tijana Ajfon sa četiri svoje saradnice kao Mata Hari prešla Drinu i da je policija našla velike količine oružja i droge".


Međutim, dodao je i da postoji velika sumnja da su eskadroni smrti iz Republike Srpske - djeca koja su bila u nižim razredima osnovne škole za vrijeme posljednjeg rata.


- Djeca koja su se sada odmetnula i vjeruje se da su glavne ubice koje dolaze iz Republike Srpske. Ima jedan centar za obuku u Bratuncu. Očigledno je da su ovi ljudi došli iz neke akcije, da li iz Ukrajine ili Atine ili neke druge evropske prijestonice i da je Tijana Ajfon prešla preko Drine sa svoje četiri Amazonke da pomogne tim ljudima na odmoru nakon povratka sa žestokih akcija.

 


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI