Drama na parkingu u BiH

Djevojke se posvađale pa polupale šest auta: Čupale retrovizore, brisače i tablice, oštetile i udubile lim na vozilima...

Hronika 29.05.20, 21:01h

Djevojke se posvađale pa polupale šest auta: Čupale retrovizore, brisače i tablice, oštetile i udubile lim na vozilima...
Kako saznaju Nezavisne novine, djevojke su osumnjičene da su 20. maja oštetile četiri automobila i dva kedija u vlasništvu jedne kompanije koji su bili na parkingu

 

Dvadesetjednogodišnja Zvorničanka S.V. i njena šesnaestogodišnja sugrađanka osumnjičene su da su prije desetak dana oštetile više parkiranih automobila u Zvorniku pričinivši štetu veću od 1.000 maraka, saznaju "Nezavisne".

 

Naime, protiv njih je zvornička policija podnijela Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina izvještaj kojim ih tereti da su počinile krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

 

Kako saznaju Nezavisne novine, djevojke su osumnjičene da su 20. maja oštetile četiri automobila i dva kedija u vlasništvu jedne kompanije koji su bili na parkingu.

 

Nezvanično se saznaje da su počupale retrovizore, brisače, tablice te oštetile i udubile lim na automobilima.

 

"Sumnja se da je svemu prethodila svađa među njima pa su na kraju stradala parkirana vozila", rekao je izvor "Nezavisnih". Dodao je da se vjeruje da su djevojke tokom agresije rukama i nogama udarale u vozila, a šteta je procijenjena na 1.150 maraka.

 

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, policiji je 20. maja prijavljeno da je nepoznata osoba ili više njih, oštetila više teretnih i putničkih automobila koji su bili parkirani na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik u Ulici patrijarha Pavla.

 

"Policijski službenici su, preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela i pronalasku počinilaca, operativnim radom na terenu identifikovali S.V. i maloljetno lice, za koja postoje osnovi sumnje da su oštetili šest parkiranih teretnih i putničkih automobila, na kojima je tom prilikom pričinjena materijalna šteta", dodali su u PU Zvornik.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI