foto/ pozavidjele bi joj i mlađe žene

Na merdevinama i u kratkoj suknji: Olivera Balašević u 61. godini plijeni izgledom

Showbizz 20.05.20, 13:21h

Na merdevinama i u kratkoj suknji: Olivera Balašević u 61. godini plijeni izgledom
Brojni fanovi pohvalili su njen izgled

 


Supruga poznatog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera nedavno je napunila 61 godinu, te je novom fotografijom oduševila mnoge i pokazala da izgleda nikad bolje.

 

Brojni fanovi pohvalili su njen izgled. 

 

– Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi… Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedjelju dana, možda. Možda i duže… A sad se čudim što skače s mosta. I umije da uprti onoliki teret – pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… – pisalo je u opisu fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"-Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi... Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže... A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret - pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… Tetka Anča je slušala netremice i skrušeno držeći varjaču u ruci kao da je nikada više neće odložiti. Ona je mnogo bolje od mene znala kako je mladoj neudatoj ženi tad moglo biti i samo je u jednom trenutku smireno smakla zahuktalu šerpu sa plotne odredivši da ništa u ovom trenutku nije važnije od vremena o kome mama priča. Njena Pelka bila je za nju oličenje opstanka i žudnje za životom, svesna težine borbe koju je vodila sa sobom pokušavajući da spreči jedan novi život da proklija." Planeta Dvorište, str. 231. #planetadvorište

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI