I DALJE TRAJE POTRAGA ZA UBICAMA

Izrešetan sa desetak metaka, koban bio hitac u glavu: Otkriveni novi detalji istrage ubistva Slaviše Ćuluma

Hronika 17.05.20, 14:10h

Izrešetan sa desetak metaka, koban bio hitac u glavu: Otkriveni novi detalji istrage ubistva Slaviše Ćuluma
Pošto je ubijeni bio u auto, na tijelu ima i povreda od lima i krhotina stakla

 

Slaviša Ćulum u petak je izrešetan sa najmanje deset hitaca, ali je koban bio metak koji ga je pogodio u glavu, otkriva Srpskainfo.


Prema informacijama ovog portala, ubice su na Ćuluma pucale iz automatske puške i veliki broj metaka je završio u Slavišinom tijelu.


- Najveći broj hitaca ga je pogodio u grudni koš i ruke, a smrtonosni je najverovatnije bio onaj koji je je završio u njegovoj glavi – otkriva izvor Srpskainfo. 


On dodaje da, pošto je ubijeni bio u auto, na tijelu ima i povreda od lima i krhotina stakla.


Podsjećamo, Ćulum je ubijen u petak oko podne i od tada traje velika potraga za njegovim ubicama. Saslušano je desetak osoba i pretreseno je više lokacija, međutim još niko nije osumnjičen za njegovo ubistvo.


U međuvremenu policija je raspisala i potjernice za dvije osobe kako bi se provjerilo da li oni imaju neke informacije oko ubistva.


Jedna od potjernica je raspisana i za Sinišom Šakićem zvanim Kinez, koji je već godinama bio u sukoba sa ubijen Ćulumom.


Potjernica je za njim raspisana jer ga policija u petak i subotu nije pronašla u Banjaluci na mjestu gdje je prijavljeno njegovo boravište.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI