Istraga o likvidaciji u Dragočaju

Osumnjičen za ubistvo Ćuluma: Raspisana potjernica za Sinišom Šakićem

Hronika 16.05.20, 20:29h

Osumnjičen za ubistvo Ćuluma: Raspisana potjernica za Sinišom Šakićem
U okviru istrage privedeno je više lica, a pretresi su izvršeni na 13 lokacija na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potjernicu za dva lica koja se direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Teško ubistvo Slaviše Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke.


ATV saznaje da je jedan od osumnjičenih za kojim je raspisana potjernica Siniša Šakić koji je od ranije poznat policiji.

 

ATV takođe saznaje, da pripadnici Žanarmerije u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet vrše pretrese na području Gradiške gdje su primjećena lica koja odgovaraju opisu osumnjičenih.

 

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske su pod nadzorom Republičkog javnog tužioca danas završili uviđaj na licu mjesta gdje je izvršeno krivično djelo teško ubistvo.

 

Uz podršku pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske izvršen je pregled šireg područja.

 

U okviru istrage privedeno je više lica, a pretresi su izvršeni na 13 lokacija na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva.

 

Slaviša Ćulum ubijen je juče iz zasjede na lokalnom seoskom putu u naselju Dragočaj. On je prije mjesec dana izašao iz zatvora u Foči.

 


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI