Video/ Potpredsjenik SDP-a gostovao na Face TV

Mijatović: Da Sebija proda svoje skupe torbe, imali bi za respiratore... Zašto ne kažu da je ona gospodar života i smrti?!

Front 26.04.20, 11:08h

Mijatović: Da Sebija proda svoje skupe torbe, imali bi za respiratore... Zašto ne kažu da je ona gospodar života i smrti?!
Za lidera HDZ Dragana Čovića Mijatović je rekao da je "kao jež, jer kada ga napadnu on se skupi", a za Fahrudina Radončića i Željka Komšića je ustvrdio da su "pristali da budu privjesci SDA, a ne pitaju se ni za šta"

 

Potpredsjenik SDP-a Vojin Mijatović gostovao je na Face TV u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, te je govorio o aktuelnim temama iz društveno-političkog života u BiH.

 

- Kada Miloradu Dodiku ponestane ideja, trči kod svog ludaka Aleksandra Vučića. Šta je dobio od Rusije i Srbije? Dobio je dva ruska “tamića” i deset pijanih Rusa - kazao je Mijatović o lideru SNSD-a i članu Predsjedništva BiH.

 

Spomenuo je i direktoricu KCUS-a Sebiju Izetbegović.


- Zašto šute doktori? Zašto ne kažu da je Seka gospodar života i smrti u Sarajevu? - pita Mijatović.

 

Za lidera HDZ Dragana Čovića Mijatović je rekao da je "kao jež, jer kada ga napadnu on se skupi", a za Fahrudina Radončića i Željka Komšića je ustvrdio da su "pristali da budu privjesci SDA, a ne pitaju se ni za šta".

 

- Fahro me je iznenadio, on je kao podvojena ličnost. Lako mu je maltretirati Šefika Džaferovića - kaže Mijatović.

 

U nastavku pogledajte kompletan video njegovog gostovanja.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI