VIDEO/ ZLATKO DIZDAREVIĆ - UŽARENI INTERVJU NA FACE TV

Amerikanci spremaju veliku intervenciju u BiH, Dodik je 'mali miš' za njih! A onda ide domino - padaju i Bakir i Dragan!

Front 19.04.20, 13:02h

Amerikanci spremaju veliku intervenciju u BiH, Dodik je 'mali miš' za njih! A onda ide domino - padaju i Bakir i Dragan!
O brojnim aktuelnim temama i dilemama iz sfere politike, teorija zavjere, planetarne histerije zbog korona virusa..., govorio je novinar i bh. diplomata Zlatko Dizdarević u Centralnom dnevniku

 

 

 

Greška je što su vlasti ostavile ljude u karantinu gdje oni mogu da misle! 


Tek sada znamo za zavjeru napada na Blizance u Njujorku, a Sud je bio zabranio objavu dokumenata o 11.septembru! Karteli odlučuju, interesi korporacija odlučuju, a ne politika! Cilj je da se preuzme sve u svijetu!


Cilj je da se smanji broj stanovnika na svijetu, sterilzacija, starci su beskorisni, samo žderu! 


Amerikanci spremaju jednu ozbiljnu interevanciju u BiH! Trumpu treba pobjeda bez metka uoči izbora, kao - nisam ja napravio Dejton ali ga spašavam!


Neće oni nama pomoći zbog nas već zbog sebe! Ovo traje već 40 godina, znam zahvaljujući situacijama u kojima sam bio, ljudima koje sam sretao. Razvijalo se naočigled svih nas, ali nismo mogli vidjeti, jer je bilo pranje uma, na način na koji nismo svjesni...


O brojnim aktuelnim temama i dilemama iz sfere politike, teorija zavjere, planetarne histerije zbog korona virusa..., govorio je novinar i bh. diplomata Zlatko Dizdarević u Centralnom dnevniku i razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem.


Više pogledajte u video snimku...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN  MAGAZIN/ad)

 


  

BLIN
KOMENTARI