ĐORĐE DAVID NAKON POVRATKA U ŽIVOT

'Ne bih ovo poželio ni najcrnjem neprijatelju, bolje je umrijeti': Srpski pjevač prebolio koronu pa otvorio dušu...

Showbizz 11.04.20, 18:41h

'Ne bih ovo poželio ni najcrnjem neprijatelju, bolje je umrijeti': Srpski pjevač prebolio koronu pa otvorio dušu...
Nadam se da mi se ovo nikada više neće ponoviti, ni najcrnjem neprijatelju ne bih poželio. Mnogo je humanije gospodski umrijeti nego živjeti u toj agoniji. Svaka koščica u tijelu me boli i svaki centimetar kože peče", ispričao je popularni pjevač u programu Happy TV-a.

 

 


Srpski pjevač Đorđe David sedmicama se borio sa korona virusom, prebolio ga pa progovorio o svom iskustvu  Liječio se na Klinici za infektivne bolesti u Beogradu, a kroz šta je sve prošao ispričao je srpsku televiziju Happy.


"Ćao svima, kako sam, što da kažem… Još uvijek ne mogu da vjerujem da sam izašao iz bolnice, još uvijek ne mogu da shvatim, slažem film u glavi šta mi se dogodilo. Odlično sam, sretan sam, premotavam po glavi sve ono što se dogodilo i prethodilo svemu tome", rekao je David.


Ispričao je i kako se od silovitog kašlja pacijenata orila cijela bolnica.


"Ja, recimo, od 23. do 27. marta zaista imam rupe u sjećanju, to je stvar koja te dovodi u ozbiljno besvjesno stanje. Taj kašalj je do te mjere jak, nikada tako nisam kašljao niti čuo drugog. Hodnik se ori na Infektivnoj. Imaš dojam da nečija pluća trče po hodniku, takav je zvuk. Nadam se da mi se ovo nikada više neće ponoviti, ni najcrnjem neprijatelju ne bih poželio. Mnogo je humanije gospodski umrijeti nego živjeti u toj agoniji. Svaka koščica u tijelu me boli i svaki centimetar kože peče",  ispričao je popularni pjevač u programu Happy TV-a. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI