PONUDA U VRIJEME KORONE U BIH

Kupovati se može i sigurnije i jeftinije: Posebne pogodnosti za online kupovinu, ali samo uz ovu karticu

Biznis Klub 26.03.20, 19:45h

Kupovati se može i sigurnije i jeftinije: Posebne pogodnosti za online kupovinu, ali samo uz ovu karticu
Svakome ko naruči proizvode sa www.ekupi.ba internet trgovine, i plaćanje obavi Visa karticom, dostava osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda neće se naplaćivati

 

 

 

Kompanija Visa, u saradnji sa internet trgovinom www.ekupi.ba omogućava svojim klijentima u Bosni i Hercegovini posebne pogodnosti prilikom online kupovine, kako bi im pomogla da lakše dođu do osnovnih proizvoda u ovim izazovnim trenucima. Partnerstvo obezbjeđuje potrošačima besplatnu dostavu, i dodatni popust od 10% svakom kupcu.
 

Svakome ko naruči proizvode sa www.ekupi.ba internet trgovine, i plaćanje obavi Visa karticom, dostava osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda neće se naplaćivati. Pored toga, Visa omogućava popust na osnovne namirnice i začine, tople i hladne napitke, konzerviranu hranu i gotova jela, žitarice, namaze i slatkiše, ličnu i kućnu higijenu, sve za bebe, zatim i tehnologiju neophodnu za rad i učenje, sprave za vježbanje kod kuće, kao i alate i boje za renoviranje ličnog prostora. U popust su uključene i knjige, društvene igre, kućni aparati i drugi proizvodi. Na sljedećem linku može se vidjeti cjelokupna akcijska ponuda.

 
E-trgovina se ubrzano razvija u svim zemljama regiona, a u Bosni i Hercegovini online transakcije domaćih trgovaca porasle su za 35% u posljednjih godinu dana. Takođe, udio kupovine putem interneta porastao je sa oko 5% na 8% u istom vremenskom periodu. Visa ovim partnerstvom želi da pruži podršku lokalnim preduzećima i svojim klijentima, budući da su pogođeni mjerama donijetim u borbi protiv koronavirusa.


- Internet kupovina omogućava pristup širokom spektru roba i usluga, ali i brz i efikasan način plaćanja, budući da sve obavljate iz udobnosti svog doma i ne izlažete se gužvama u prodavnicama. Pored toga što je neophodno, online plaćanje je sigurno, pouzdano i olakšava nam život, pogotovo u ovim danima. Svjesni smo izazova sa kojima se naša zajednica trenutno suočava i vidimo ovo partnerstvo kao dobar način da pomognemo ljudima da poštuju preporuke nadležnih organa i da ostanu kod kuće. U narednim sedmicama od velike je važnosti da se ponašamo odgovorno i solidarno, i da pružimo podršku onima kojima je najpotrebnija - rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor Vise za Jugoistočnu Evropu.

 

visa-i-ekupi-ba

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI