VIDEO/ 'MENI JE OVO GORE NEGO U RATU'

Bh. doktor iz Italije u šokantnom javljanu: 'Za dva dana virus uništi pluća! Ljekari, radite testove, snimajte pluća, raspadnu se!'

Hronika 21.03.20, 09:28h

Bh. doktor iz Italije u šokantnom javljanu:  'Za dva dana virus uništi pluća! Ljekari, radite testove, snimajte pluća, raspadnu se!'
Dr. Nedžad Hodžić, bh. ljekar koji radi u Italiji, u šokantnom razgovoru za Face TV otkriva zastrašujuće detalje djelovanja korona virusa na ljudski organizam i na osnovu vlastitog iskustva apeluje na bh. ljekare šta trebaju raditi kako bi se zaraza "držala pod kontrolom"

 

 


- Za dva dana virus uništi pluća,raspadnu se! Pravimo mrtvačnice-šatore, tajne, iza bolnica, i tamo ostavljamo mrtve, dođe vojska i pokupi ih, nema sahrana!


- Savjet našim ljekarima: pripremite aparate, mobilne, za snimanje pluća, radite testove, vadite krv i čuvajte se! Tristotine ljekara je zaraženo, 13 umrlo!


- Umro mi je drug, ljekar, 44 godine! Ljekari, morate kao ja raditi u skafanderu, sa totalnom zaštitom, izgledam kao kosmonaut, presvlačim se nakon kontakta sa jednim pacijentom!


- Priliv pacijenata je ogroman, u bolnicu ne mogu ući ni kola hitne pomoći, čekaju na red! Nije tačno da virus pogađa samo stare. Meni je gore nego u ratu, tamo sam znao da je neprijatelj jedan, a ovdje je sa svih strana i nevidljiv! 

 

Dr. Nedžad Hodžić, bh. ljekar koji radi u Italiji, u šokantnom razgovoru za Face TV otkriva zastrašujuće detalje djelovanja korona virusa na ljudski organizam i na osnovu vlastitog iskustva apeluje na bh. ljekare šta trebaju raditi kako bi se zaraza "držala pod kontrolom".

 

   

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI