Premijer RS potvrdio

I ministrov sekretar pozitivan na koronavirus, vozač nije zaražen

Front 18.03.20, 12:48h

I ministrov sekretar pozitivan na koronavirus, vozač nije zaražen
Čim je osjetio da ima probleme stavio se u samoizolaciju, a kasnije je urađen test i ispostavilo se da je pozitivan

 

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da je sekretar Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju pozitivan na virus korona i da se nalazi u izolaciji, prenosi Srna.

 

- Sekretar je pozitivan, a vozač ministra (Zlatana Klokića) negativan, iako je imao najviše kontakta sa ministrom za koga je testiranjem utvrđeno da je pozitivan. Sekretar je osjetio zdravstvene probleme poslije boravka u ugostiteljskom objektu i on je već osmi dan u samoizolaciji. Čim je osjetio da ima probleme stavio se u samoizolaciju, a kasnije je urađen test i ispostavilo se da je pozitivan - pojasnio je Višković na konferenciji za novinare u Banjaluci.

 

Prema njegovim riječima, testirani su i službenici Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju i nalaze se u izolaciji.

 

Višković je istakao da se Klokić osjeća dobro, te da ne bi ni znao da ima problem da se nije podvrgnuo testiranju.

 

- Ne osjeća posljedice i nema povišenu temperaturu, kašalj i slično. Znao je da se nalazio u ugostiteljskom objektu sa licima za koja je prije njega potvrđeno da su pozitivna, podvrgnuo se testiranju i ustanovljeno je da je i on pozitivan. On je u izolaciji i nema nikakvih problema - naglasio je Višković.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI