VIDEO/ Novi skandal nakon afere 'Asim'

'Glupan, ja kažem da ste Vi jedan glupan': Procurio 'cenzurisani' snimak kako Emir Hadžihafizbegović vrijeđa novinara

Front 05.03.20, 09:40h

'Glupan, ja kažem da ste Vi jedan glupan': Procurio 'cenzurisani' snimak kako Emir Hadžihafizbegović vrijeđa novinara
Pogledajte kako je Hadžihafizbegović reagirao na "neugodno" novinarsko pitanje

 

 

 

Još se nisu smirile strasti oko afere "Asim" i namještanja zaposlenja u ministarstvima Kantona Sarajevo, u kojoj je jedan od aktera i nesuđeni kantonalni ministar kulture Emir Hadžihafizbegović, a glumac se ponovo našao u centru novog skandala.


Slobodna Bosna objavljuje "zabranjeni" snimak kada je Hadžihafizbegović napao novinara TV 1, sada O kanala, nakon pitanja o utrošku sredstava iz Fonda za kinematografiju Federacije BiH, u kome je glumac član Upravnog odbora.

 


Hadžihafizbegović je, inače, uoči izbora u novu Vladu KS bio u centru nekoliko skandala, poput neumjerenog pijančevanja uz orkestar Crne Mambe u jednom sarajevskim lokalu (plaćeno novcem Kamernog teatra 55, gdje je on direktor), ili "otkrića" da je u Engleskoj na komičan način dobio titulu Lorda.


Zbog svih ovih događaja, a nakon odluke  SDA, Emir Hadžifabizbegović neće biti ministar kulture i sporta u Kantonu Sarajevo, zbog čega su odahnuli mnogi, između ostalih i brojni novinari. Jer ovo nije ni prvi ni jedini put da je popularni glumac napao novinare, a više o tome možete čitati ovdje.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI