nekadašnje tv lice sve 'presjeklo'

Veliki životni zaokret Mirjane Hrge: Odselila na otok gdje radi sasvim nešto drugo... 'Ja sam gazdina žena...'

ŽENA iN 04.03.20, 12:07h

Veliki životni zaokret Mirjane Hrge: Odselila na otok gdje radi sasvim nešto drugo... 'Ja sam gazdina žena...'
Vođeni znatiželjom upitali smo nekad poznato lice s malih ekrana kakvu točno ulogu ona ima u obiteljskom restoranu koji je smješten u gradiću koji spaja otoke Cres i Lošinj

 

Nekad poznato lice s malih ekrana prije nekoliko godina napravila je životni zaokret i stvorila si život daleko od Zagreba, novinarstva, televizijskih kamera i odselila na "miomirisni otok" gdje odnedavno s mužem doslovno kuha nešto fino.

 

Nekadašnja televizijska novinarka i urednica te savjetnica bivše predsjednice, Mirjana Hrga, još se čvršće vezala za otok Lošinj, odnosno gradić Osor. Prije dva dana, točnije od 1. ožujka, njezin suprug, inače poznati zagrebački odvjetnik Staša Ste­­fanović, s partnerom je otvorio restoran Konobu Mare, otkrila nam je bivša televizijska zvijezda za Gloria.hr.

 

Vođeni znatiželjom upitali smo nekad poznato lice s malih ekrana kakvu točno ulogu ona ima u obiteljskom restoranu koji je smješten u gradiću koji spaja otoke Cres i Lošinj.

 

"Ja sam gazdina žena" - našalila se na početku našeg razgovora Hrga te dodala: "Suprug je suvlasnik, ima partnera koji vodi konobu, a ja sam tu da zadam neki ritam i uglavnom da kažem je li neko jelo fino ili bi ga mogli još malo dotjerati. Proputovala sam pola svijeta pa se usudim komentirati hranu, zbog čega sam im zahvalan degustator", kazala je Mirjana.

 

Nonina kuhinja


Objasnila je kako im je ideja o otvaranju restorana bila zapravo vrlo jednostavna - htjeli otvoriti mjesto gdje će se moći spraviti dobra domaća kuhinja, jer su na ovom kvarnerskom otoku već godinama. Naime, za one koji ne znaju, njihova oaza za bijeg od grada i vreve, već je neko vrijeme kućica u mjestu Sveti Jakov.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

*************************************************

Gledaj bonus video... DEPO TV!

 

 
 
BLIN
KOMENTARI