Nasilje u porodici

Tragičan ishod tuče u Banjoj Luci: Pet osoba uhapšeno, jedna od njih preminula na putu do policije

Hronika 02.03.20, 09:37h

Tragičan ishod tuče u Banjoj Luci: Pet osoba uhapšeno, jedna od njih preminula na putu do policije
Licu čiji su inicijali M.B. pozlilo je tokom transporta u Policijsku stanicu Lazerevo, nakon čega je preminuo

 

Pet lica lišeno je slobode nakon prijave nasilja u porodici, a jedan od uhapšenih čiji su inicijali M.B. preminuo je po dolasku u Policijsku stanicu Lazarevo, saznaje Srna.


"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka sinoć su postupili po prijavi da je ispred porodične kuće u Ulici Miloša Crnjanskog došlo do nasilja u porodici između više lica. U vezi s tim slobode je lišeno pet lica čiji su inicijali M.B, P.B, D.B, D.B. i S.A.", rekla je Srni portparolka ove uprave Danijela Mučibabić.

 

Prema njenim riječima, licu čiji su inicijali M.B. pozlilo je tokom transporta u Policijsku stanicu Lazerevo, nakon čega je preminuo, prenosi ATV.

 

"Uviđaj je, zajedno sa policijskim službenicima, izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela", rekla je Mučibabić.

 

Srna nezvanično saznaje da je po dolasku na lice mjesta policija zatekla M.B. u alkoholisanom stanju oborenog na zemlji, dok ga ostala četvorica uhapšenih tuku.

 

Prema saznanjima Srne, tužilac se izjasnio da je riječ o krivičnim djelima nasilje u porodici sa smrtnom posljedicom i učestvovanje u tuči.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

 

BLIN
KOMENTARI