FOTO&VIDEO/ 'Gore' društvene mreže nakon Efendićeve objave

Ima mjesta kod Glumca u 'kulturi': Sad znamo čemu će služiti Ministarstvo kad na čelo dođe Hadžihafizbegović!

Front 29.02.20, 17:54h

Ima mjesta kod Glumca u 'kulturi': Sad znamo čemu će služiti Ministarstvo kad na čelo dođe Hadžihafizbegović!
Zbog velikog političkog skandala u Bosni i Hercegovini, pljušte reakcije i saopštenja, a 'gore' i društvene mreže od komentara na besramno trgovanje glasovima i radnim mjestima

 

Semir Efendić objavio je juče na Facebooku presreteni razgovor o kupovini glasova tokom izbora za predsjednika KO SDA Sarajevo, a na tu poziciju prije nekoliko dana izglasan je Fikret Prevljak, dok je drugi kandidat bio Efendić.

 


Snimak, međutim, otkriva i druge malverzacije i koruptivne radnje vrha SDA, u šta je, navodno, upleten u prvi čovjek OSA-e Osman Mehmedagić, razotkriva i kako su kupovani glasovi za gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skaku, ali i da će Ministarstvo kulture KS kada na njegovo čelo ponovo dođe glumac Emir Hadžihafizbegović služiti za ono što se popularno zove - uhljebljivanje.


Zbog velikog političkog skandala u Bosni i Hercegovini, pljušte reakcije i saopštenja, a 'gore' i društvene mreže od komentara na besramno trgovanje glasovima i radnim mjestima... Tako Facebookom kruži prigodni kolaž o tome ko je prvi do Bakira Izetbegovića, ali i šta Glumac kaže o Ministarstvu kulture i sporta KS i čemu će, zapravo, služiti kada se domogne fotelje.

 

emir-hadzihafizbegovic-sda-glumac

 

 

(DEPO PORTAL; BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI