VIDEO/ AKTUELNI KOMENTAR U CKSK

Šta će sada biti u SDA: Efendić, Čampara, Skaka protiv bračnog para Izetbegović... Ko gubi, ko dobija, a ko će da se kaje?!

Front 29.02.20, 14:13h

Šta će sada biti u SDA: Efendić, Čampara, Skaka protiv bračnog para Izetbegović... Ko gubi, ko dobija, a ko će da se kaje?!
Komentara Senada Hadžifejzovića u sinoćnjem izdanju Centralnog dnevnika, koji upotpunjuje komentar Bakira Hadžiomerovića u redovnoj rubrici CKSK... Pogledajte!

 


Na jednj strani su bili, sa Semirom Efendićem, Aljoša Čampara, koji je, inače, vrlo blizak sa Izetbegovićima (barem se tako priča), negov brat Dubravko Čampara, Denis Zvizdić... Aljoša čampara kandidovao se kao Efendićev zamjenik, dakle bio je u istom timu s njim, kontra dokrotici... 


Veliko iznenađenje je i gradonačelnik Abdulah Skaka, njega u njegovoj stranci karakterišu kao politički nemuštog, lapsus-gradonačelnika, bez kuraži da bude protiv bračnog para. Ali, on je ipak prešao na drugui stranu...


Dakle, Čampara i Skaka protiv Izetbegovića! Zvuči kao demokratija, međutim... 


Ovo je dio komentara Senada Hadžifejzovića u sinoćnjem izdanju Centralnog dnevnika, koji upotpunjuje komentar Bakira Hadžiomerovića u redovnoj rubrici CKSK... Pogledajte! 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI