Video /nakon šoka u emisiji uživo

Otkriven u ekspresnoj akciji policije: Nije Savo iz Njemačke! Evo ko je prijetio ubistvom Milorada Dodika!

Front 28.02.20, 17:55h

Otkriven u ekspresnoj akciji policije: Nije Savo iz Njemačke! Evo ko je prijetio ubistvom Milorada Dodika!
Tokom emisije na BN Televiziji sinoć se javio muškrac koji se predstavio kao Savo iz Njemačke i postavio pitanje predsjedniku PDP-a: Da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?

 

Efikasnom akcijom policije identifikovano je lice koje je prijetilo smrću srpskom članu Predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku.

 

Radi se o 69-godišnjem Momiru Vujičiću iz Jošika kod Kozarske Dubice, potvrđeno je za ATV.

 

prijetio-dodiku

 

Podsjećamo, zbog prijetnji koje je sinoć tokom emisije “Puls” BN televizije dobio član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, reagovao je MUP Republike Srpske, javila je danas Srpskainfo.com.


– Preduzećemo sve zakonom predviđene mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja – rekla je portparol MUP RS Danica Gnjatović.


Ona je dodala će o svemu obavijestiti nadležne organe.


Nakon Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u istragu, oko prijetnji članu Predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku, uključili su se i pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA).


U SIPA-i su za Srpskainfo potvrdili da su poduzeli stvari iz svoje nadležnosti i o prijetnjama obavijestili Tužilaštvo BiH.


- Naši službenici će postupati po daljem nalogu tužioca koji bude radio na ovom slučaju – rekao je za Srpskainfo portparol SIPA Luka Miladinović.


Naime, tokom emisije na BN Televiziji sinoć se javio muškrac koji se predstavio kao Savo iz Njemačke i postavio pitanje predsjedniku PDP-a: Da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?

 

Pogledajte snimak!
 

 


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)

 

BLIN
KOMENTARI