STARLETA NIJE IMALA LAKO DJETINJSTVO

Tužna je Sorajina životna priča: Ostala bez majke, odrasla u domu za nezbrinutu djecu, a onda je došla u Beograd...

Showbizz 21.02.20, 10:38h

Tužna je Sorajina životna priča: Ostala bez majke, odrasla u domu za nezbrinutu djecu, a onda je došla u Beograd...
Govori se da je Soraja do sada imala više od osam estetskih zahvata, a prvi još 2010. godine kada je povećala svoje grudi

 

 

Rodila se u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Iako su se prvo preselili u Bar, Anka nije imala od čega da je izdržava pa je poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini.

 

Zbog daljine, susreti majke i kćerke nisu bili mogući, tako da je Anka poslije nekoliko mjeseci Soraju smjestila u Dom za nezbrinutu djecu “Mladost” u Bijeloj.


Kasnije su Anka i Soraja uspjele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razboljela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina.


Starleta je nakon toga odlučila da se preseli u Beograd i izbori za sebe.


Prvi put se pojavila u “Velikom bratu” 2011. godine, a to je iskoristila kao odskočnu dasku za dalju karijeru.

 

soraja-vucelic


Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije željela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice koja je potvrdila njenu priču.


Govori se da je Soraja do sada imala više od osam estetskih zahvata, a prvi još 2010. godine kada je povećala svoje grudi.


Danas je student psihologije, ali obzirom da trenutno ne može da se vrati u Srbiju, pitanje je kada i kako će fakultet završiti.

 

(Hayat.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI