VIDEO/ Histerija u Hrvatskoj nakon inauguracije Milanovića

Javnost u šoku kako je Josipa Lisac otpjevala himnu: 'Bolje da je Kolindi dala mikrofon...' A kako se vama sviđa?

Front 18.02.20, 15:25h

Javnost u šoku kako je Josipa Lisac otpjevala himnu: 'Bolje da je Kolindi dala mikrofon...' A kako se vama sviđa?
To se, ipak, ne bi reklo za novog hrvatskog predsjednika koji se, sudeći bar po onome što je uhvatila kamera, zadovoljan prepustio Josipinom glasu i čak nekoliko puta zatvorio oči

 

 

 

Inauguraciju novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića danas na Pantovčaku obilježila je i himna koju je izvela jedna od najvećih muzičkih diva hrvatske scene - Josipa Lisac.


Međutim, njena neuobičajena interpretacija pjesme "Lijepa naša domovino" odmah je podijelila javnost u susjedstvu i izazvala nevjerovatno puno komentara na društvenim mrežama - dok je jedni hvale, smatrajući da je u protokolarni dio ceremonije unijela svježinu svojom izvedbom, drugi pak zbog toga negoduju.


Sudeći po izrazima nazočnih hrvatskih političara, čini se da neki od njih također nisu bili oduševljeni verzijom himne koju je otpjevala Josipa Lisac. 


To se, ipak, ne bi reklo za novog hrvatskog predsjednika koji se, sudeći bar po onome što je uhvatila kamera, zadovoljan prepustio Josipinom glasu i čak nekoliko puta zatvorio oči.

 

Za razliku od njega, premijer Andrej Plenković je kolutao očima...

 


No, među brojnim komentarima koji su uslijedili bilo je i onih koji u šali poručuju da bi bilo pametnije da je diva mikrofon prepustila dosadašnjoj predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović.


Povodom žustre rasprave na društvnim mrežama, Jutarnji.hr je odmah lansirao i anketu sa pitanjem: "Sviđa li vam se verzija himne koju je otpjevala Josipa Lisac", a odgovore možete čitati ovdje.  

 

A kako se vama sviđa ovaj aranžman hrvatske himne, poslušajte pa sudite...

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI