VIDEO/ možete li vjerovati koliko godina ima

Svi su mislili da odlazi sa scene, a ona je napravila zemljotres: 'Meni su se gaće tresle kada sam vidio Terezu...'

Mediji 14.02.20, 20:40h

Svi su mislili da odlazi sa scene, a ona je napravila zemljotres: 'Meni su se gaće tresle kada sam vidio Terezu...'
- Da počnem mirovati, to bi bio početak mog kraja. Na trenutak mi dođe da pomislim kako bi bilo lijepo da imam nešto manje godina, jer imam još puno toga što želim reći - rekla je Tereza Kesovija u studiju N1

 

 

Prošle sedmice gošća Pressinga kod Ilije Jandrića bila je proslavljena hrvatska pjevačica Tereza Kesovija.


Prošle je godine velikim koncertom i dokumentarnim filmom obilježila 60 godina glazbene karijere, a na početku ove sve je iznenadila duetom s grupom Let 3 i obradom njihove stare pjesme “Sam u vodi”. Nakon tog iskustva, Prlja je za nju rekao: “Ta žena je zemljotres!”


- Mrle i Prlja su mi simpatični od početka, pratim ih dugo. To što oni rade je odraz jednog bunta. Kada im je predložena suradnja, bili su presretni, Prlja je rekao - Meni su se gaće tresle kada sam vidio Terezu u studiju, a kada je slušao snimku, rekao je da je četiri puta zaplakao - rekla je Tereza Kesovija.


Na pitanje na koji je način ona bila rokerica i buntovnica, rekla je da ne želi izvlačiti te priče iz svoje prošlosti.


- Na puno načina, ne bih se željela ni prisjećati svih svojih izleta iz moje ravnoteže. Prije svega me glazbenici pamte po tome što bi suradnja počela tiho, ali bi uglavnom završila burno, jer jako vodim računa o dinamici, perfekcionist sam, tražim ono što moram tražiti i kao glazbenik s Akademijom imam pravo tražiti. Često imam posla s ljudima koji su glazbeno nadareni, i uvijek im kažem - ako sami ne vjerujete u ono u što želite druge uvjeriti, nemate uspjeha - rekla je Kesovija. 


Na ovogodišnjem Antivalentinovu nastupa uz Let 3


- Nastupamo na Antivalentinovu - u 1 sat u noći. Očekujem reakciju koja se da naslutiti po svim komentarima. Što se tiče mog stajlinga, Mrle je rekao da budem baš ja, u dugoj haljini i bez brkova. Taj će nastup biti snimljen i on će biti spot - rekla je Kesovija.


Ima još puno toga što bih željela reći


- Da počnem mirovati, to bi bio početak mog kraja. Na trenutak mi dođe da pomislim kako bi bilo lijepo da imam nešto manje godina, jer imam još puno toga što želim reći - rekla je Kesovija, te dodala kako je za uspjeh potrebno imati više od talenta.


- Imala sam neki vražji talent, ali uz njega potreban je rad, a uz njega i još više sreće. Meni su se nekako poklopile sve te tri stvari. Imala sam dovoljno sreće - rekla je Kesovija.


Inače, Tereza Kesovija je rođena 1938. godine i uveliko je zagazila u devetu deceniju života, ali to je ne zaustavlja... Ako niste gledali, ne trebate propustiti ovaj video...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
 

BLIN
KOMENTARI