FOTO/ 'Ljubav na prvi pogled'

Živi u Sarajevu: Pogledajte kako izgleda Anabelin otac Ahmed, svima je zapalo za oko samo jedno

Showbizz 11.02.20, 19:55h

Živi u Sarajevu: Pogledajte kako izgleda Anabelin otac Ahmed, svima je zapalo za oko samo jedno
Anabela je rođena u Goraždu, a svoje rodno mjesto napustila je kada je sa tadašnjim dečkom otišla u Švicarsku. Ona je tada izgubila svaki kontakt s roditeljima, Jadrankom i Ahmedom, pa je morala da se vrati kako bi pokušala da ih nađe ili sazna nešto o njima

 

Pjevačica Anabela Atijas objavila je fotografiju svog oca Ahmeda koji živi u Bosni i Hercegovini, a ono što je svima zapalo za oko jeste koliko pjevačica liči na svog tatu.

 

Anabela je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju iz Sarajeva na kojoj njen tata u naručju drži njenog psa.

 

anabela-atijas-otac-ahmed

 

– Ljubav na prvi pogled – napisala je pjevačica ispod fotografije i dodala emotikone šapa i smajlija sa srculencima.

 

Inače, Anabela je rođena u Goraždu, a svoje rodno mjesto napustila je kada je sa tadašnjim dečkom otišla u Švicarsku. Ona je tada izgubila svaki kontakt s roditeljima, Jadrankom i Ahmedom, pa je morala da se vrati kako bi pokušala da ih nađe ili sazna nešto o njima.

 

– Sa tatom nisam uspostavila kontakt četiri godine, svakog dana sam strepila da li mu se nešto desilo, a mama je prvo došla u Srbiju, odakle se uputila u Švedsku. Kasnije sam joj se pridružila – rekla je ona jednom prilikom.

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*************************************
Bonus VIDEO... Gledaj DEPO TV!

 

 
 

 

 

BLIN
KOMENTARI