VIDEO/ Hit dana

Novi ministar obrazovanja KS glumio u reklamama za pileći parizer: Anis Krivić mumlja punih usta...

Front 09.02.20, 13:28h

Novi ministar obrazovanja KS glumio u reklamama za pileći parizer: Anis Krivić mumlja punih usta...
Anis Krivić, kojeg je Savez za bolju budućnost kandidirao za ministra obrazovanja, nauke i omladine, pored redovne plate koje je zarađivao kao kantonalni prosvjetni inspektor, imao je i hobi ili način poboljšanja kućnog budžeta - gluma u reklamnim spotovima

 


Novi ministar obrazovanja, nauke i omladine Kantona Sarajevo u Vladi budućeg premijera Marija Nenadića bio je glumac u reklamnom spotu.


Anis Krivić, kojeg je Savez za bolju budućnost kandidirao za ministra obrazovanja, nauke i omladine, pored redovne plate koje je zarađivao kao kantonalni prosvjetni inspektor, imao hobi ili dodatni način poboljšanja kućnog budžeta - gluma u reklamnim spotovima.


Široj piblici je najpoznatiji kao glavni protagonista u reklami za pileći parizer "Madi" u kojoj punih usta nerazgovijetno izgovara: "Moj pileći parizer MADI".


Reklamu za istu pileću deliciju  snimila je i kćerka budućeg ministra obrazovanja, nauke i omladine. "Apsolutno razumljivo!". To je, naime, reklamni slogan za pileći parizer, kojeg proizvodi firma "MADI" iz Tešnja.

 


Podsjećamo, i prije nego je SBB zvanično izašao s imenima kandidata za ministre, Fahrudin Radončić je nagovijestio da bi se Krivić mogao naći u novoj Vladi KS. Tada ga je predstavio kao 'gospodina Krivića koji je glavni inspektor za obrazovanje' i koji je 'magistrirao':


- Imenovaćemo mnogo sposobnije ljude nego su do sada bili. Vlada KS je bila rob jednog čovjeka i mjesto za osvetu jednog čovjeka. Za premijera će biti gospodin Nenadić, odličan pravni ekspert, donio je 19 zakona. Za ministra unutrašnjih poslova kandidujemo Ismira Jusku. Za druge dvije pozicije i poziciju ministra obrazovanja; vjerovatno gospodina Krivića koji je glavni inspektor za obrazovanje, magistrirao je, a za ministarstvo za rad, socijalnu politiku ćemo predložiti Teu Mušić, naša je vijećnica u Gradskom vijeću. Ta bi četvorka trebala da dobro reprezentuje SBB - kazao je tada Radončić za N1.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

************************************

 

Bonus video... Gledaj DEPO TV!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI