VIDEO/ INCIDENT PRED PUBLIKOM

Skandal na festivalu San Remo: Pljuvali se, ujedali, psovali... Pjevači se posvađali zbog aranžmana pjesme, bruka na sceni!

Kultura 08.02.20, 22:38h

Skandal na festivalu San Remo: Pljuvali se, ujedali, psovali... Pjevači se posvađali zbog aranžmana pjesme, bruka na sceni!
Kako prenose italijanski mediji izjave svjedoka, muzičari Morgan i Bugo trebalo je da nastupe zajedno sa jednom numerom, ali su i prethodnih dana tokom proba neprekidno svađali

 

 


Na italijanskom muzičkom festivalu San Remo dogodio se incident kada su se dvojica poznatih pjevača koji su nastupali kao duo pretposljednje večeri, posvađala oko aranžmana pesme, zbog čega je jedan od njih izašao sa bine, a drugi zatim prekinuo izvođenje.


Pjevači su kasnije tokom večeri diskvalifikovani sa takmičenja, a televizija Rai koja organizuje ovaj festival saopštila je da razmatra mogućnost novčane kazne zbog narušavanja ugleda događaja, prenosi N1.


Kako prenose italijanski mediji izjave svjedoka, muzičari Morgan i Bugo trebalo je da nastupe zajedno sa jednom numerom, ali su i prethodnih dana tokom proba neprekidno svađali.


Morgan je optuživao Buga da mu nije dovoljno zahvalan što ga je "doveo" na San Remo, a Bugo navodno nije bio zadovoljan što je njegov kolega neprekidno mijenjao aranžmane.


- Neposredno uoči nastupa, dok ih je voditelj na bini najavljivao, dvojica pjevača počela su oštro da se svađaju, kada je Morgan rekao Bugu da će pjesmu izvesti sa potpuno promijenjenim tekstom. Bilo je pljuvanja, ujedanja i psovki - prenose mediji izjave prisutnih novinara i očevidaca.


Kada su izašli na binu, Bugo je poslije prvih stihova napustio binu, a Morgan je zatim izašao za njim. Na bini i u publici nastala je pometnja dok su voditelji pokušavali da saznaju šta se događa.

 


- Ružne namjere, nevaspitanje, nezahvalnost, tvoja drskost, radiš šta god ti padne na pamet. Nered jeste forma umetnosti, ali ti gajiš samo zavist, umesto da budeš zahvalan što si na ovoj bini i poštuješ onoga ko te je ovde doveo – a to sam ja - rekao je Morgan prije nego što je njegov partner napustio binu San Rema.


Morgan je uoči festivala za Buga rekao da je njegov omiljeni izvođač, osim što mu je i prijatelj.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI