FOTO i VIDEO/ Kokain, pljačke, trgovina oružjem

LIJEPE I OPASNE: Srbijanske kraljice kriminala – žene pred kojima se trese i policija

Nedjeljni magazin 04.02.20, 16:55h

LIJEPE I OPASNE: Srbijanske kraljice kriminala – žene pred kojima se trese i policija
Priče atraktivnih Srpkinja uhvaćenih u krimi-radnjama


Marijana M. (31), zvana Kokaina, bila je za volanom „pasata“, u kom su pronađeni veća količina marihuane, heroin i nekoliko pištolja.


Uhapšena Novosađanka je na društvenim mrežama svakodnevno dijelila svoje atraktivne fotografije, ali i fotografije na kojima pozira s oružjem. Takođe, sudeći po njenim profilima, nerijetko je boravila u Beogradu, ali i Parizu i Crnoj Gori, piše Kurir.rs.


No, ona nije jedina atraktivna Srpkinja koja je uhvaćena u krimi-radnjama, a njihove priče uvijek odjeknu u javnosti.


Tako je prošle godine, u oktobru, uhapšena pjevačica Radojka Kecman (25) iz Novog Sada, kod koje su pronađene automatske puške spremne za likvidaciju, a sumnjalo se da je oružje bilo namijenjeno jednom crnogorskom klanu.


I Aleksija Vračar (24), lijepa Srpkinja koja živi u Australiji uhapšena je zbog droge u stanu. Kako su objavili australijski mediji, u Aleksijinom stanu u Sidneju pronađeno je više od 650.000 dolara, nekoliko vrsta narkotika, oružje i lažna dokumenta.


Još jedna Srpkinja koja se našla na ovoj listi je Nina Prlja, koja je javnosti poznata i po učešću u rijalitijima. Prlja je uhapšena 15. decembra 2016. pod sumnjom da je dio organizovane kriminalne grupe beogradskih mula koje su krijumčarile kokain u Emirate.


Ipak, srpska kraljica kriminala je svakako Olivera Ćirković, nekadašnja reprezentativka u košarci i članica kriminalne grupe Pink Panter, 5 godina je robijala u Grčkoj. Olivera je iza rešetaka napisala knjigu „Pink Panter - moja zatvorska ispovijest“. Srpkinja koju u Grčkoj zovu „žena pauk“ i „žena zmaj“, oslobođena je 2017. nakon što joj je Apelacioni sud smanjio kaznu od 12 godina.


Olivera se teretila za brojne pljačke juvelirnica u Atini, kao i na Rodosu i Santoriniju. Ona je inače u grčkom pravosuđu zavedena pod oznakom „opasna za bjegstvo“!

Više o srbijanskim krimi kraljicama čitajte i gledajte OVDJE.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)

BLIN
KOMENTARI