Damiru Nikšiću u inbox se javio lord glavom i bradom

Sinoć me kontaktirao Emir Hadžihafizbegović... Ne znam da li se radi o pokušaju 'kontrole štete' ili smo ispali papci...

Kultura 01.02.20, 15:52h

Sinoć me kontaktirao Emir Hadžihafizbegović... Ne znam da li se radi o pokušaju 'kontrole štete' ili smo ispali papci...
Zadnji put kada me je kontaktirao putem telefona prije ovoga bilo je da me napadne zbog psovanja između ostalog i “njegove majke” “ruralnoj Tuzli” na što sam mu tada odgovorio da nisam znao da je ljevičar, komunjara, i to visoko pozicionirani funkcioner jedne ljevičarske partije, pošto se tada moje psovanje odnosilo isključivo na članove GO SDP i KO SDP Tuzla

 

 

Protekla 24 sata jedna od glavnih zafrkancija na društvenim mrežama bio je lord Emir Hadžihafizbegović. Ako ste propustili, detaljnije čitajte OVDJE.

 

O svemu se oglasio i samostalni zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, Damir Nikšić, na svojoj Facebook stranici, a njegov post prenosimo u cjelosti:

 

- Sinoć me je kontaktirao Emir Hadžihafizbegović. Poslao mi je ovu sliku.

 

Ne znam da li se radi o pokušaju tzv. “kontrole štete” ili je Emir zaista od početka bio svjestan da je titula Lorda bila zezancija i jedan šaljivi poklon koji mu je upravo zbog toga i drag, samo što smo mi ispali papci (pomalo plaho pakosni papci) koji su skočili da mu se napiju krvi i naslađuju namjerno preozbiljno shvativši sve, baš onako sadistički kako smo to nekad radili u osnovnoj i srednjoj školi.

 

lord-emir

 

Ima tu puno nezrelosti i ostrašćenosti, priznajem, ali pokušao sam mu objasniti da je situacija teška, da je raja očajna i da će sve to brzo proći. Svi smo prošli kroz javne linčeve i ismijavanja.

 

Zadnji put kada me je kontaktirao putem telefona prije ovoga bilo je da me napadne zbog psovanja između ostalog i “njegove majke” “ruralnoj Tuzli” na što sam mu tada odgovorio da nisam znao da je ljevičar, komunjara, i to visoko pozicionirani funkcioner jedne ljevičarske partije, pošto se tada moje psovanje odnosilo isključivo na članove GO SDP i KO SDP Tuzla.


Nakon ovoga, vjerujem, Emir ima više razumijevanja i empatije prema meni pošto je mogao iz prve ruke da uvidi i shvati kako se stvari spinuju i namjerno pogrešno interpretiraju (mada je ovaj njegov slučaj bezazlen u odnosu na moj onomad).

 

Iz istog razloga i zbog sličnog iskustva i ja mogu da razumijem da je posve moguće da se Emir u suštini zaje**vao na temu Lorda, a da smo mi to zlonamjerno pogrešno shvatili.

 

U tom slučaju smo svi pomalo izletili u ofsajd, ali Bože moj... Niko mu zbog toga ne prijeti niti nastoji fizički napasti ili ubiti kao što je bio slučaj sa mnom prije gotovo tačno godinu dana. Zato glavu gore Emire! Ti si izvanredan glumac i jako dobar direktor teatra. Nije ovo ništa.

 

Pozdravio sam ga na kraju sa: “smrt fašizmu”. Odgovorio je sa “sloboda narodu” i dodao da bi Hilmija odgovorio sa: “ludom radovanje” - napisao je Nikšić.

 

 

Prvi Nikšićev post o Hadžihafizbegoviću možete pronaći ispod:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*********************************

Bonus video... Gledaj DEPO TV!

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI