Bili na korak do vjenčanja

Pukla veza Džumhura i Helene Topalović: Okretao telefon naopako da ne vidi ko ga zove, a kad ga je provalila počeo da urla...

Showbizz 30.01.20, 12:08h

Pukla veza Džumhura i Helene Topalović: Okretao telefon naopako da ne vidi ko ga zove, a kad ga je provalila počeo da urla...
Helena i teniser su, kako se pisalo, bili na korak do vjenčanja. Planirali su da ove godine stanu na "ludi kamen", međutim od toga nema ništa

 

Posljednjih dana šuška se da su Helena Topalović i Damir Džumhur okončali vezu, a prema informacijama koje su sada dospjele u javnost razlog je to što je Helena sumnjala da je teniser vara.

 

Helena i Damir prije nekoliko dana prestali su da prate jedno drugo na Instagramu, što je dodatno podgrijalo priče da su raskinuli, a kako se navodi kćerka pjevača Topalka je bila ta koja je donijela odluku da stavi tačku na vezu, piše "Informer".

 

- Helena kaže da se Damir sasvim promijenio u posljednje vrijeme. Počeo je da bude tajanstven i često je izlazio iz kuće i ostajao negdje do kasno u noć. Krio je od nje telefon i kada sjede zajedno okretao ga je naopačke da ne može da se vidi ko ga zove ili od koga mu stiže poruka. Mobilni je sa sobom nosio i u toalet - ispričala je za pomenuti list Helenina drugarica i dodala:

 

- Kada ga je otvoreno upitala da li ima drugu, počeo je da urla na nju, po principu napad je najbolja odbrana.

 

Helena i teniser su, kako se pisalo, bili na korak do vjenčanja. Planirali su da ove godine stanu na "ludi kamen", međutim od toga nema ništa.

 

- Nije imala dokaz da joj je Damir nevjeran, ali je to osjećala. Donijela je čvrstu odluku da ga otkači, bez obzira na to što su bili na korak do braka. Trebalo je da se uzmu ove godine, čak je i dvije vjenčanice izabrala za svadbu - završio je izvor.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

**************************************************

 

Bonus video... gledaj DEPO TV!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI