Bukti novi rat na estradi

Sukobile se Neda Ukraden i Jelena Karleuša: 'Baba, bolje skini tu jeftinu periku'

Showbizz 30.01.20, 08:21h

Sukobile se Neda Ukraden i Jelena Karleuša: 'Baba, bolje skini tu jeftinu periku'
Nakon incidenta za njom je istrčao direktor "Granda" kako bi je odobrovoljio i natjerao da nastavi sa snimanjem. Neda je za to vrijeme sjedila mirno u studiju ne mareći za scenu koja je napravljena

 

 

Pjevačice su se na posljednjem snimanju emisije toliko izvrijeđale da je Jelena napustila snimanje, a Saša Popović je po ko zna koji put morao da je vraća.

 

Sve je počelo tako što je Neda bila nezadovoljna time što njen kandidat nije dobio glasove stručnog žirija, što je oštro prokomentarisala.

 

- Moj kandidat pjeva bolje od bar dva člana ovog stručnog žirija - rekla je Neda, koja je sve vrijeme gledala u Jelenu dok je to izjavljivala, što je nju jako naljutilo i nije birala riječi kada se obratila starijoj koleginici.

 

- Baba, nismo ti mi krivi što nisi dobro spremila kandidata - viknula je Karleuša, što je dodatno naljutilo Ukraden.

 

- Ajde, ćuti, ti, tamo, tvoja riječ odavno ništa ne vrijedi. Ne znam ni zašto te više drže ovdje - odbrusila joj je Neda, što je Karleušu skroz razljutilo.

 

- Baba, bolje skini tu jeftinu periku, izgledaš jako smiješno. Pomiri se sa tim da je tvoje prošlo i nemoj više da sam čula da si mi se obratila, iskompleksirana ženo - rekla je mala od skandala i napustila studio.

 

Nakon incidenta za njom je istrčao direktor "Granda" kako bi je odobrovoljio i natjerao da nastavi sa snimanjem. Neda je za to vrijeme sjedila mirno u studiju ne mareći za scenu koja je napravljena.

 

Podsjetimo, Karleuša i Neda Ukraden zaratile su u prvoj emisiji "Zvezda Granda" , gdje je Ukraden bila specijalni član žirija. Tada je pjevačica u više navrata prekinula Karleušu, što je ovu dovelo do ludila i tada je odbrusila Nedi:

 

- Meni mama nije govorila stop, a ne ti, sjaši sa mene.

 

 

(Espreso.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI