BRAK PUN USPONA I PADOVA

Ljubavna romansa trajala je 20 godina: Vanessa je htjela razvod, izgubila bebu, ali ona i Kobe nisu mogli jedno bez drugog...

Nedjeljni magazin 27.01.20, 20:29h

Ljubavna romansa trajala je 20 godina: Vanessa je htjela razvod, izgubila bebu, ali ona i Kobe nisu mogli jedno bez drugog...
Samo nekoliko dana prije smrti Kobe je otkrio tajnu svog skladnog braka s Vanessom. Pojasnio je da je ustrajnost u tome da uspiju kao par držala njihovu obitelj na okupu, ali i da su usponi i padovi bitna stavka svake veze

 

 

Tragično preminuli košarkaš Kobe Bryant iza sebe je ostavio suprugu Vanessu Laine Bryant i tri kćerke. Naime, poginuo je u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, a američki mediji prenose da je poginula i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.


Iako je ljubavna priča košarkaša i njegove supruge tragično završila, imali su gotovo pa filmsku romansu.


Upoznali su se u novembru 1999. godine, kada je Kobe imao 21 godinu, a Vanessa 17. Zaručili su se samo šest mjeseci nakon upoznavanja, a vjenčali 2001. godine. U braku su dobili četiri kćerke, Nataliju, Giannu, Bianku i najmlađu Capri koja je rođena u junu prošle godine.


Par je prošao kroz nekoliko kriza, no sve su uspjeli prebroditi. Naime, 2011. godine Vanessa je podnijela zahtjev za razvod od košarkaša zbog “nepomirljivih razlika”, no 2013. su ga povukli jer su odlučili raditi na svom odnosu. Vanessa je 2005. imala spontani pobačaj, dok je godinu ranije protiv Kobeja podignuta optužba za silovanje, ali odbačena je jer žena koja ga je optužila nije nastavila s tužbom.


Košarkaš je u novembru posvetio emotivnu objavu supruzi na Instagramu: “Na današnji dan prije 20 godina upoznao sam moju najbolju prijateljicu, moju kraljicu. Večeras sam je odlučio odvesti na spoj u Disneyland kako bismo proslavili kao u stara vremena, prije četiri princeze. Volim te, mamacita, zauvijek”.


Samo nekoliko dana prije smrti Kobe je otkrio tajnu svog skladnog braka s Vanessom. Pojasnio je da je ustrajnost u tome da uspiju kao par držala njihovu obitelj na okupu, ali i da su usponi i padovi bitna stavka svake veze. 


“To je čar svega. Ustrajali smo u tome da naš brak uspije i da prijeđemo preko svih loših stvari i uspjeli smo”, rekao je košarkaš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

 

(Azra/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI