Osumnjičeni se brani šutnjom

Golićev advokat: Svi će biti šokirani kada se sazna istina! Nakon 52 dana kome spasao je život čovjeku i umjesto najveće zahvalnosti…

Hronika 21.01.20, 15:53h

Golićev advokat: Svi će biti šokirani kada se sazna istina! Nakon 52 dana kome spasao je život čovjeku i umjesto najveće zahvalnosti…
Janković je rekao da se radi o čovjeku sa 35 god staža i koji nije član režimske stranke

 

Načelniku Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Darku Goliću, osumnjičenom za krivično djelo obljuba nas nemoćnim licem predložen je pritvor, potvrdio je njegov branilac.

 

On je dodao da su tražili mjere zabrane, ali da tužilac to nije prihvatio. Odluku će donijeti nadležan Osnovni sud u Banjoj Luci, piše Mojkontakt.com.

 

Njegov brat Dragomir Golić je samo kratko rekao “pravda je spora ali dostižna”.

 

Golićev advokat Jevto Janković je istakao da će se u znak protesta braniti ćutnjom.

 

- Golić je rekao – uradite sve što trebate, ja sam spasio čovjeka po svojoj etici, a to za šta me sumnjičite, nisam uradio. Uzdamo se u materijalne dokaze - kazao je Janković.

 

Dodao je da će se svi šokirani kada se sazna šta je istina.

 

Na pitanje ko bi želio da mu namjesti ovako nešto, Janković je rekao “vidjećete”.

 

Janković je rekao da se radi o čovjeku sa 35 god staža i koji nije član režimske stranke.

 

- Očekivao je najveću zahvalnost jer je spasao život mladom čovjeku. Darko Golić je nakon 52 dana kome, spasao život čovjeku i umjesto najveće zahvalnosti… Ja kao čovjek pa tek onda advokat, užasavam se doktora koji su zahvaljujući stranci postali stručni i pametni. Još je gore u pravosuđu. Neko ovom ludilu mora stati u kraj gdje su uništeni moral i struka. Darko Golić je jedan od najstručnijih u regiji vezano za anesteziju - kazao je Janković.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI