Damir Arnaut na prijetnje iz SBB-a

Tvrde da sam notarski ugovor za izbore potpisao godinu kasnije! Još da nisam bio na moru... Doduše, ne na Zanzibaru...

Front 20.01.20, 17:13h

Tvrde da sam notarski ugovor za izbore potpisao godinu kasnije! Još da nisam bio na moru... Doduše, ne na Zanzibaru...
SBB tvrdi da sam 19.07.2019. potpisao notarski ugovor vezano za Izbore 2018.! Godinu kasnije - napisao je, između ostalog, Arnaut

 

Nakon što je Savez za bolju budućnost Bosne i Hercegovine saopćio da protiv bivšeg člana ove stranke Damira Arnauta slijede "pravne posljedice" nakon izlaska iz stranke, na Twitteru se opet oglasio ovaj poslanik u državnom Parlamentu.

 

- SBB tvrdi da sam 19.07.2019. potpisao notarski ugovor vezano za Izbore 2018.! Godinu kasnije! Još da 19.07.2019. nisam bio na moru! Doduše na Pelješcu, ne na Zanzibaru :) Evidence 101. Sneak preview. Berkeley Law! - poručio je Arnaut priloživši fotokopije pasoša i pečata kao dokaz tvrdnji iznesenih u kratkom komentaru.

 

damir-arnaut

 

Podsjećamo, Savez za bolju budućnost BiH danas je poslao saopćenje u kojem obavještava javnost da "takve ugovore imaju i druge stranke", te da je "autor inoviranog notarskog ugovora za sve poslanike i kandidate za izbore 2018. godine lično je gospodin Damir Arnaut".

 

- To potvrđuje i njegov notarski ugovor broj OPU-OV: 1843/19 od 19. jula 2019. godine, koji je potpisao sa SBB-om. Stoga, gospodin Arnaut ne brani gospođu Duraković od SBB-a, nego od njega samoga, jer je on tvorac tog pravnog odnosa.

 

jasna-durakovic-notarski-ugovor-sbb-radoncic-1

 

Zato će SBB iste pravne radnje poduzeti i protiv gospodina Arnauta, naročito što njegov poslanički mandat nije ostvaren njegovim izbornim rezultatom, već mu je to učinjeno ukupnim glasovima SBB-a - saopćeno je ranije danas iz Stranke za bolju budućnost.

 

 

(DEPO PORTAL; BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI