zašto je afera megxit prepala kraljicu?

Kraljevska porodica bojala se da će Meghan medijima OTVORENO ispričati ovu stvar!

Showbizz 17.01.20, 15:14h

Kraljevska porodica bojala se da će Meghan medijima OTVORENO ispričati ovu stvar!
U priopćenju koje je kraljica izdala povodom slučaja vojvode i vojvotkinje od Sussexa, ona je jasno naglasila da nije željela takvu budućnost za ovaj par

 

ČLANOVI kraljevske obitelji strahovali su od toga da će ih Meghan Markle optužiti za seksizam i rasizam ako ne podrže njen i Harryjev zahtjev da se odreknu dužnosti krune. Njih su dvoje prošli tjedan priopćili da su odlučili istupiti iz kraljevske obitelji kako bi živjeli na relaciji Ujedinjeno Kraljevstvo – Sjeverna Amerika - piše Index.hr.

 

Kraljica Elizabeta II. je službeno podržala njihovu odluku nakon obiteljskog sastanka na kojemu je o tome detaljnije porazgovarala s unukom Harryjem, ali novinar Sunday Timesa, Tom Bradby, vjeruje da se ona složila s ovom odlukom najviše iz straha.

 

Naime, kraljica se bojala da će Meghan dati "otvoreni intervju" u kojem će kraljevsku obitelj nazvati "rasistima i seksistima", tvrdi spomenuti novinar u svom tekstu za Sunday Times.

 

U priopćenju koje je kraljica izdala povodom slučaja vojvode i vojvotkinje od Sussexa, ona je jasno naglasila da nije željela takvu budućnost za ovaj par.

 

"Danas je moja obitelj imala vrlo konstruktivnu diskusiju u vezi s budućnošću mog unuka i njegove obitelji. Mi potpuno podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju da stvore drugačiji način života kao mlada obitelj. Iako bismo više voljeli da ostanu stalni članovi kraljevske obitelji, poštujemo i razumijemo njihovu želju da budu neovisniji, a da u isto vrijeme ostanu važan dio naše obitelji. Harry i Meghan jasno su istaknuli da ne žele ovisiti o javnim fondovima u životu koji planiraju voditi. Zbog toga smo se složili da u prijelaznom razdoblju provode vrijeme i u Kanadi i u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovo je jako složeno pitanje za moju obitelj i treba poraditi na još nekim detaljima, ali sam tražila da do konačne odluke dođemo u sljedećim danima", piše u priopćenju.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI