zašto je glumica pala u depresiju

Ovo je bila posljednja želja Nede Arnerić koju potvrđuje i njena prijateljica: 'Umorila se od života, mač je s dvije oštrice kada...'

Hronika 14.01.20, 15:38h

Ovo je bila posljednja želja Nede Arnerić koju potvrđuje i njena prijateljica: 'Umorila se od života, mač je s dvije oštrice kada...'
To potvrđuje i glumicina prijateljica Jelena Tinska

 

Posljednja želja Nede Arnerić (67), koja je preminula u petak, bila je da bude sahranjena tajno, samo u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja.

 

Pokojna glumica, koja je pronađena mrtva prošlog petka u svom stanu u Beogradu, ostavila je u amanet da bude kremirana i sahranjena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine.

 

To potvrđuje i glumicina prijateljica Jelena Tinska.

 

“Znajući Nedu, vjerujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Milom”, kaže Tinska i dodaje da se njena prijateljica umorila od života.

 

“Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svijet filma i preskočila je djetinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač s dvije oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju”, navodi Tinska. 

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI