djelovat će još dvije sedmice

Šta pomrčina Mjeseca u Raku nosi vašem znaku? Ekstremi i ekstremna osjećanja...

Lifestyle 10.01.20, 19:36h

Šta pomrčina Mjeseca u Raku nosi vašem znaku? Ekstremi i ekstremna osjećanja...
Pojedini će znakovi osobit utjecaj zamijetiti na određenom životnom području

 


On zahtijeva ne samo otvorenost da čujemo, govorimo i postavljamo pitanja te slušamo odgovore koje primamo intuitivno nego i sposobnost probiranja informacija koje stižu do nas - piše Sensa.hr.  

 

Otprilike dva tjedna nakon ove Mjesečeve mijene osjećat će se njeno djelovanje, a pojedini će znakovi osobit utjecaj zamijetiti na određenom životnom području:


Ovan: Dobit će priliku zatvoriti poglavlje u svojim životima vezano uz njihov dom. To može biti dosezanje druge razine u odnosima s članovima obitelji, pomirenje s voljenim osobama ili pak ulazak u sukob i promjene nekih pravila u kući.

 

Bik: Pripadnici ovog znaka imaju priliku otići na kratko putovanje, koje će im donijeti zadovoljstvo i opuštanje. Moguć je posjet rođacima ili odlazak na odmor s članovima obitelji.

 

Blizanci: Sad imaju priliku pobrati plodove svojih napora u financijskom sektoru. Također je moguće finaliziranje projekta i dobivanje novčane nagrade ili suradnja koja će im znatno povećati prihode.

 

Rak: Puni Mjesec u njihovu znaku, u kući osobnosti, donijet će priliku za žetvu onoga što su posijali lanjskog srpnja. To može biti projekt koji su tada započeli te sad zaključuju, a donosi im afirmaciju. U odnosima je moguć i završetak ljubavne veze, ali i prilika da upoznaju nekog tko će imati utjecaj na njihov život te pobuditi nove emocije.

 

Lav: Ovaj puni Mjesec uvest će ih u stanje introspekcije, žaljenja, melankolije, čak i lagane depresije. Moguće je da im se u život ili sjećanje agresivno vrate ljudi iz prošlosti. S druge će strane biti aktivno područje zdravlja pa se moraju više odmarati, paziti na prehranu i čuvati ekscesa.

 

Djevica: Sad imaju priliku dosegnuti novu razinu u odnosima s prijateljima te požnjeti koristi od projekta započetog prošlog ljeta ili suradnje s prijateljima, ili pak mogu napraviti novi plan za takvu suradnju.

 

Vaga: Smiješi im se prilika za dobivanja priznanja u karijeri. Vage koje su u proteklih 6 mjeseci napravile određene korake i bile zamijećene sad bi mogle dobiti promaknuće. Moguća je i promjena profesionalnog statusa. Ovo je dobro vrijeme za poboljšanje imidža.

 

Škorpion: Sad mogu promijeniti neke životne principe ili završiti kakav studij. Vrijeme je dobro za ispite, testove i službene razgovore; mogu dobiti diplome, otići na putovanje u inozemstvo koje će imati snažan utjecaj na njih ili se mogu povezati s ljudima koji žive u drugim zemljama.

 

Strijelac: Ako su prošlog ljeta započeli kakav projekt, sad će ubrati plodove rada na njemu. Ili upravo sad mogu postaviti temelje nekih planova, i to u suradnji sa životnim partnerom ili nekim drugim ljudima. Nekim je Strijelcima moguć dobitak od nasljedstva ili nagodbe, ili mogu dobiti bonuse i dodatne isplate za obavljen posao.

 

Jarac: Koristi im stižu od nekih partnerstava. Ovaj im puni Mjesec može donijeti bračnu ponudu ako je proteklih mjeseci bilo razgovora u tom smjeru, ali i razvod onima koji više nemaju razumijevanje sa životnim partnerom. Moguće je i da će završiti partnerstvo ili suradnju te sada pobrati plodove.

 

Vodenjak: Dobit će prilike na poslu. Oni koji su se proteklih mjeseci istaknuli mogli bi dobiti ponudu za promaknuće. Sad je moguća i nova faza kad je riječ o samome poslu: neki bi mogli promijeniti posao, a oni koji su ga tražili, mogli bi dobiti zaposlenje. No Vodenjaci se sad ne bi smjeli preopteretiti, nego moraju osobitu pozornost obratiti na prehranu i odmor s obzirom na to da riskiraju zdravstvene tegobe vezane uz probavu, gušteraču, kosti i kožu.

 

Ribe: Puni Mjesec u Raku donosi im priliku da završe poglavlje u svom sentimentalnom životu. Neke bi Ribe mogle završiti svoju ljubavnu priču, dok bi druge mogle ponovno razmisliti o odluci vezanoj uz svoga životnog partnera koju su donijele lani. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

Gledajte bonus VIDEO... DEPO TV!

 

 
 
BLIN
KOMENTARI