vrhunski užitak

Znate li šta je 'tihi' seks? Ako ga još niste isprobali, bacite se na posao, nećete zažaliti...

DEPO PLUS 10.01.20, 16:01h

Znate li šta je 'tihi' seks? Ako ga još niste isprobali, bacite se na posao, nećete zažaliti...
Ako ste u kući punoj gostiju i rodbine, savjetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta zaboravite na brzinski seks

 

Postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate. Pomoću ovih nekoliko trikova začinite svoj seksualni život, a da pritom ni vi ni on ne pustite ni glasa.

 

Bez žurbe - Ako ste u kući punoj gostiju i rodbine, savjetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta zaboravite na brzinski seks jer su velike šanse da ćete nešto srušiti ili preglasno zalupiti vratima i privući pažnju ukućana. Umjesto toga, dogovorite mjesto i vrijeme sastanka (spavaća soba ili pak kupatilo) i izaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Lotus ili položaj kašike idealni su za tihi seks.


Ništa krevet - I najbolji kreveti škripe kada se na njima neko prepusti strastima. Stoga, zaboravite na krevet i prebacite se na pod ili se primaknite zidu, ako želite da vodite ljubav u stojećem položaju. Snađite se i improvizirujte.

 

Pokrijte usta - Ukoliko želite dodatno da začinite seks, prekrijte jedno drugom dlanom usta ili još bolje - ušutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima. Pogledom mu dajte do znanja koliko je dobro ono što radi. Osim što ćete ušutkivanjem jedno drugo osigurati da vas niko ne čuje, ovo može preći u vruću igricu pa čak i poprimiti elemente dominacije (naravno ako se oboje slažete), prenosi Metroportal.

 

Ako već niste, obavezno isprobajte...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI