VIDEO/ Bivši bračni par na istom događaju

Brad Pitt osvojio Zlatni globus, a reakcija Jennifer Aniston glavna je tema

Showbizz 06.01.20, 09:29h

Brad Pitt osvojio Zlatni globus, a reakcija Jennifer Aniston glavna je tema
Na ovim Zlatnim globusima mnogo se pričalo o njihovom mogućem susretu na crvenom tepihu, a neki novinari su i pitali Brada Pitta o tom mogućem događaju

 

Brad Pitt osvojio je nagradu Zlatni globus za ulogu u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu', a američki tabloidi trenutno najviše pričaju o reakciji njegove bivše supruge Jennifer Aniston.

 

US Weekly piše da je Jennifer ustala i pljeskala kad je čula Bradovo ime, no i da je sjela prije nego što su sjeli neki ljudi koji su sjedili u njenoj blizini. Brad se zatim tokom govora našalio i u vezi svog ljubavnog života, a kamere su se u tom trenutku fokusirale na Jennifer u publici.

 

"Poveo bih mamu, ali nisam smio jer ispadne da sam u vezi sa svakom ženom kraj koje stojim pa bi to bilo čudno", našalio se Pitt, a kamere su snimile kako se Aniston na to nasmijala. Kad se Brad vratio za svoj stol s nagradom, Jennifer je, tvrde izvori za američki tabloid, nekoliko puta pogledala prema njegovom stolu.

 

Inače, na ovim Zlatnim globusima mnogo se pričalo o njihovom mogućem susretu na crvenom tepihu, a neki novinari su i pitali Brada Pitta o tom mogućem događaju. "Sigurno ću sresti Jen, dobri smo prijatelji", rekao je on na to.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI