ususret velikom koncertu

Željko Joksimović pred najluđu noć u Sarajevu: Vaša publika ima istančan ukus i veliko srce, vraća duplo više nego što joj daš

Zabava 30.12.19, 15:12h

Željko Joksimović pred najluđu noć u Sarajevu: Vaša publika ima istančan ukus i veliko srce, vraća duplo više nego što joj daš
Sarajevo je uvek donosilo vrhunsku atmosferu na koncertima, a siguran sam da će tako biti i ovaj put

 

Željko Joksimović za Oslobođenje govori o novogodišnjem koncertu u Sarajevu, filmu o Tomi Zdravkoviću...

 

Evo, bliži nam se doček Nove godine i Vaš koncert u glavnom gradu BiH, pa pretpostavljam da više nemate tremu jer ste Vi i sarajevska publika već godinama velika raja?


- Nemam tremu, ali imam i osećam obavezu da napravim odličnu atmosferu. Sarajevska publika ima istančan ukus i veliko srce. Vraća duplo više nego što joj daš. Tako da se radujem i obećavam - pamtićemo 2020. po tome kako smo se proveli na dočeku.

 

Šta ste nam to pripremili za novogodišnji spektakl, ima li nekih gostiju?


- Volim da to malo okrenem na drugačiju stranu. Obično su moji koncerti događaj na kojem je publika gost, a ja njen domaćin, i u skladu sa tim trudim se da joj je sve savršeno, da se lepo oseća, da uživa, da se veseli, da bude ispoštovana, da poželi da ponovo dođe.

 

Domaćini i gosti


Naravno, može da bude i obrnuto, da publika bude u ulozi domaćina, u svom gradu, a ja da budem njen dragi gost. U svakom slučaju, čini mi se da je to sasvim dovoljno za jednu dobru žurku i za sjajan provod. Sarajevo je uvek donosilo vrhunsku atmosferu na koncertima, a siguran sam da će tako biti i ovaj put. Sa druge strane, nadam se da će mnogi moji prijatelji iz Bosne i Hercegovine imati vremena da nam se pridruže, ne na bini, ali kao dragi gosti svakako i uvek. Želim i da zahvalim gradonačelniku Abdulahu Skaki i celom njegovom timu na organizaciji ovog događaja, koji će zaista biti veličanstven.

 

Ostatak intervjua pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI