ništa ne prepuštaju slučaju

Gospodo, one se svojski pripremaju: Da li ste znali koje sve rituale žene rade prije seksa?

DEPO PLUS 29.12.19, 13:22h

Gospodo, one se svojski pripremaju: Da li ste znali koje sve rituale žene rade prije seksa?
Evo kojih je to osam stvari koje žene najčešće rade prije seksa

 

Bilo bi lijepo kada bi svaki seks mogao biti spontan, bez da sa za njega moramo pripremati.

 

No, istina je takva da gotovo svaka žena mora obaviti svoje male rituale prije nego se upusti u seksualni odnos. Evo kojih je to osam stvari koje žene najčešće rade prije seksa.

 

1. Odjenu spareni donji veš. Grudnjak i gaćice koji si pašu ženu će učiniti sigurnijom u samu sebe kada skine odjeću.

 

2. Depiliraju se. Upravo su neželjene dlačice jedan od velikih razloga zbog kojih žene odbijaju seks sa suprugom ili dečkom.

 

3. Pripreme romantičnu i seksi glazbu. Ako muškarac s kojim se viđaju prvi dolazi u posjetu kući pobrinut će se da u pozadini svira senzualna glazba koja budi strasti.


4. Cijeli dan paze što jedu. Ako ih navečer očekuje "akcija" izbjegavaju hranu koja napuhava i uzrokuje plinove.

 

5. Provjeravaju mirišu li dobro. Mirisanje pazuha dok se skidaju, a da partner ni ne primijeti da to rade, žene su ispraksirale do savršenstva.


6. Osvježavaju se dolje. Koriste osvježavajuće maramice, sprejeve,.. No najzdravije bi bilo jednostavno se oprati zbog osjetljivosti ženskih intimnih dijelova.

 

7. Pitaju se jesu li popile kontracepcijsku pilulu. I u glavama najpedantnijih žena koje paze na sve netom prije seksa javi se trunka sumnje jesu li uzele kontracepciju.


8. Osmjehnu se samoj sebi u ogledalu. Nakon depilacije, osvježavanja, odijevanja sparenog veša još je samo ostalo – pogledati se u ogledalo, osmjehnuti i reći samoj sebi: Izgledam fenomenalno!

 

(Zadovoljna, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI