nije se isprsio

Joj, predsjedniče, joj: Amerikanci ne mogu vjerovati šta je Trump poklonio Melaniji za Božić

Showbizz 29.12.19, 13:01h

Joj, predsjedniče, joj: Amerikanci ne mogu vjerovati šta je Trump poklonio Melaniji za Božić
Američki su se mediji zatim raspisali o Trumpovom poklonu, a ovo nije ostalo neprimijećeno ni na društvenim mrežama

 

DONALD TRUMP se i nije baš isprsio božićnim poklonom za svoju suprugu Melaniju

 

Tako se barem čini sudeći prema odgovoru koji je dobio jedan obavještajni analitičar stacioniran u Kuvajtu kad je Trumpa pitao što je kupio supruzi za Božić. Kad je čuo pitanje, Trump se zavalio u fotelju u svom uredu odakle je razgovarao s njima putem videopoziva te odgovorio sljedeće: "Oh, to je teško pitanje. Pa evo, trebao bih reći da sam joj poklonio zbilja lijepu čestitku. Znate, ja puno radim..."

 

"Poklonio sam joj prekrasnu čestitku, tražio sam više njih pa sam odabrao najljepšu", nije prestajao Trump. "Mi imamo predivnu vezu, kao što, nadam se, imate i vi sa svojim suprugama", zatim je poentirao, piše USA Today.

 

"Možemo reći da još radim na božićnom poklonu, je li to u redu?" dodao je.

 

Mnoge je ovo podsjetilo na događaj iz 2018. godine kad je Trump rekao da joj je i za rođendan poklonio "veoma lijepu čestitku".

 

Američki su se mediji zatim raspisali o Trumpovom poklonu, a ovo nije ostalo neprimijećeno ni na društvenim mrežama. "Ne znaš ženi kupiti ni poklon za rođendan, kladim se da nisi ni sinu", "Ona je njemu trebala dati zabranu približavanja", zaključili su neki tviteraši.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI