VIDEO/ KAKO SE PREŽIVI GUBITAK VOLJENE OSOBE

Feđa Štukan u brutalno iskrenom razgovoru: Bio sam uništen, išao sam po kafanama u nadi da će me neko ubiti...

Nedjeljni magazin 24.12.19, 21:44h

Feđa Štukan u brutalno iskrenom razgovoru: Bio sam uništen, išao sam po kafanama u nadi da će me neko ubiti...
Feđa Štukan je u svom romanu BLANK letio, padao, preživio najmanje 10 krugova pakla prije katarze i novog početka, a pred kamerama N1 progovorio je o najtežim trenucima svog života

 

 

Feđa Štukan, bh. glumac, objavio je svoj prvi autobiografski roman BLANK, koji je 22. decembra promovisan u Kamernom teatru 55 u Sarajevu. Nakon što je roman objavljen na Amazon Kindle servisu, dostupan je i u printanom izdanju.


Kako je ranije rekao, roman je napisao na nagovor Brada Pitta i Angeline Jolie, a 212 stranica romana ispunjeno je bolnim ispovijestima, detaljima iz života, uspomenama, teškim trenucima i životnoj katarzi koja bi se mogla pretvoriti i u filmsko ostvarenje.


Roman je nastajao sedam godina, a počinje sa snovima jednog dječaka koji je samo želio da postane pilot. Feđa Štukan je u BLANK-u letio, padao, preživio najmanje 10 krugova pakla prije katarze i novog početka.

 

Tim povodom bio je gost Večernjeg studija na N1 i sa Emelom Burdžović govorio o svojim snovima, letu, padu, životu, smrti, rađanju, smislu života i svim besmislima koje on nosi... 


Progovorio je i o gubitku voljene osobe, smrti svoje nekadašnje djevojke, što ga je gurnulo u pakao droge, iz čega se dugo godina "čupao".

 

- Bio sam totalno lud... nisam mogao da se saberem. Bio sam rastrojen, uništen...sve je nestalo za djelić sekunde... Išao sam po kafanama, pravio probleme u nadi da će me neko ubiti, jer to nisam mogao sam..., ispričao je, između ostalog, Feđa Štukan u brutalno iskrenom razgovoru... Pogledajte video! 

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)