Komšić na Božićnom koncertu

'Ovo je BiH, zemlja u kojoj možemo biti ono što jesmo, zajedno, sa svim našim različitostima'

Hronika 21.12.19, 11:38h

'Ovo je BiH, zemlja u kojoj možemo biti ono što jesmo, zajedno, sa svim našim različitostima'
Komšić je ovom prilikom potvrdio da je BiH zapravo onakva kakva i treba da bude - Bosna i Hercegovina nasmijana, zemlja dobrih ljudi, komšija, zemlja gdje poštujemo jedni druge i zajedno slavimo

 

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić prisustvovao je u petak uvečer Božićnom koncertu u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva "Napredak" Ilijaš.

 

Nakon koncerta predsjedavajući Komšić je prisustvovao i domjenku gdje se susreo sa građanima, fra Mirkom Majdandžićem, predstavnicima HKD "Napredak" Ilijaš i načelnikom Općine Ilijaš Akifom Fazlićem.

 

Komšić je poručio da su takve prigode prilika da se pošalju pozitivne poruke i da se pobjegne od sumorne svakodnevice.

 

Također je kazao da je taj svečani događaj potvrdio da je BiH zapravo onakva kakva i treba da bude - Bosna i Hercegovina nasmijana, zemlja dobrih ljudi, komšija, zemlja gdje poštujemo jedni druge i zajedno slavimo.

 

Poručio je da je Bosna i Hercegovina zemlja gdje možemo biti ono što jesmo, zajedno, sa svim našim različitostima u miru.

 

Predsjedavajući Komšić na kraju je čestitao svim katolicima u Bosni i Hercegovini predstojeći Božić, uz želje da svima 2020. godina bude bolja, uspješnija i prosperitetnija, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

 

(FENA/ad)

 

BLIN
KOMENTARI