FOTO/ ISPUNJEN OVOGODIŠNJI PLAN ŠIRENJA

Cijela kupovina besplatna za svakog 50-og kupca: KONZUM otvorio još jednu prodavnicu u BiH

Biznis Klub 20.12.19, 13:16h

Cijela kupovina besplatna za svakog 50-og kupca: KONZUM otvorio još jednu prodavnicu u BiH
Nova prodavnica u Grudama prostire se na površini od 330m2 i zapošljava 13 novih zaposlenika, te nudi bogat asortiman kvalitetnih proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane za svakodnevne potrebe u domaćinstvu

 

 

Konzum je danas u prisustvu brojnih kupaca, poslovnih partnera i dobavljača otvorio svoju prvu prodavnicu u Grudama, na adresi Silvije Strahimira Kranjčevića bb. Otvorenjem ove prodavnice ispunjen je ovogodišnji Konzumov plan širenja maloprodajne mreže sa 15 novih prodavnica širom BiH.


Nova prodavnica u Grudama prostire se na površini od 330m2 i zapošljava 13 novih zaposlenika, te nudi bogat asortiman kvalitetnih proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane za svakodnevne potrebe u domaćinstvu.

 

konzum-grude-03


Asortiman je prilagođen lokalnim navikama kupaca, a posebno se izdvaja ponuda svježeg i kvalitetnog voća i povrća, pekarskih i delikatesnih proizvoda te osnovnih životnih namirnica sa značajnim naglaskom na domaće proizvode.

 

konzum-grude-02


- Veliko nam je zadovoljstvo jer je Konzum stigao u Grude, te s ponosom mogu reći da smo u ovoj godini proširili mrežu prodavnica na područje Goražda, Čajniča, Ustikoline, Nevesinja, Knešpolja,  gdje do sada nismo poslovali. Ispunili smo plan sa 15 novootvorenih prodajnih objekata, a ujedno smo renovirali i preuredili više od 40 prodavnica kako bismo kupcima osigurali dodatnu ugodnost pri kupovini. U novoj 2020. godini čekaju nas novi izazovi i planovi u pogledu osnaživanja i širenja mreže Konzum prodavnica širom Bosne i Hercegovine. Iskoristio bih ovu prilku zahvaliti se svim našim kupcima na ukazanom povjerenju i lojalnosti te im poželjeti sretne predstojeće blagdane – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

 

konzum-grude-04


Povodom otvorenja nove prodavnice u Grudama pripremljena je posebna akcijska ponuda, blagdansko druženje s kupcima uz cjelodnevno posluženje, piće i poslastice, te vrijedni pokloni na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Mališani su živali u veseloj zabavi sa maskotama Olaf i Berny uz brojna slatka iznenađenja.

 

konzum-grude-05

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI