foto/ pjevačica na ozbiljnom remontu

Anabela skida salo i celulit, a sad će i da mijenja silikone stare 20 godina: Na meni su vidljivi tragovi tri trudnoće...

Showbizz 12.12.19, 10:38h

Anabela skida salo i celulit, a sad će i da mijenja silikone stare 20 godina: Na meni su vidljivi tragovi tri trudnoće...
Ali pjevačica, koja se nedavno razvela, rješila je da liniju ponovo dovede u red


Anabela Bukva oduvijek je važila za seks-bombu. Međutim, posljednjih godina, kako se posvetila obavezama oko kćerki, prestala je s treninzima, pa se i zapustila.

 

Ali pjevačica, koja se nedavno razvela, rješila je da liniju ponovo dovede u red. Pored teretane, podvrgla se i skidanju sala aparatom koji stimuliše razlaganje naslaga.


-Zima je i pravo vrijeme da se kompletno dovedem u red. Volim svoje tijelo i odlično se osijećam u svojoj koži, ali zbog silnih obaveza nisam stigla da se posvetim sebi do kraja na pravi način. Na meni su vidljivi tragovi tri trudnoće, čega se ni najmanje ne stidim. Uskoro snimam spot i rješila sam da liniju dovedem do savršenstva. Ne volim da pretjerujem, na vrijeme sam počela da brinem o koži. Što se tiče estetske hirurgije, nemam problema da priznam kako sam prije 20 godina ugradila silikone, koje ću uskoro morati da mijenjam, ali i pored toga želim da sredim stomak! Ovaj tretman će mi u tome pomoći – objasnila je Anabela.

 

anabela-2

 

Ali njoj nije samo cilj da ponovo ima pločice, već i da joj lice zasija.

 

anabela-1


– To mi je tek potrebno. Ja uvijek kažem – njega pre svega. Nisam operisala ništa na licu, ali nemam ništa protiv toga da žene koje nisu zadovoljne izgledom poprave sve nedostatke. Kiseonik mi najviše pomaže u tome da se osijećam bolje i u tijelu i na licu. Smatram da je san najvažniji, ali i to gdje se njegujete. Sada kada zategnem stomačić, biću tip-top – smatra pjevačica dok se uveliko sprema za predstojeće praznike, koje će provesti u krugu porodice.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

Pogledajte bonus video...

 

 

BLIN
KOMENTARI