'must have' brend u BiH

Više kafe po istoj cijeni: Iznenađenje u trgovinama... Cijelo pakovanje Grand kafe Gold - GRATIS, i to nije sve...

Biznis Klub 10.12.19, 15:04h

Više kafe po istoj cijeni: Iznenađenje u trgovinama... Cijelo pakovanje Grand kafe Gold - GRATIS, i to nije sve...
U svom najsavremenijem pogonu za proizvodnju kafe koji se nalazi u mjestu Glavičice kod Bijeljine, Grand kafa se prži, melje i pakuje, a uz vrhunske sirovine koje se koriste u proizvodnji kafe i koje se kupuju prema precizno utvrđenim standardima i porijeklom, kvalitet Grand kafe je konstantan i sa kojim smo i stekli povjerenje nasih potrošača

 

 

Prema istraživanju koje je organizirao In Store magazin u saradnji sa najvećim trgovačkim lancima u BiH, Grand kafa i njeni brendovi Grand kafa Gold i Grand Black’n’Easy su izabrani za “must have” asortiman u BiH u 2020. godini.

 

grand-kafa-gratis

Posebno praznično pakovanje

Šoljica Grand kafe je ono oko čega se okupljamo sa bliskim ljudima, prisjećamo se lijepih momenata, ali i otvaramo nove nezaboravne trenutke...
Tako Grand kafa i ove godine sprema iznenađenja i donosi posebna praznična XXL pakovanja Grand kafe Gold 500+100gr GRATIS, sa više kafe po istoj cijeni.
Potražite u trgovinama!

U konkurenciji je bilo 400 različitih brendova, a bh. trgovci, koji zahvaljujući stalnoj komunikaciji sa potrošačima najbolje mogu znati šta je sve što njima treba, izabrali su top 100 proizvoda koji se trebaju naći na policama svake bolje snadbjevene trgovini, kao i u svakom domaćinstvu.


- Izuzetno smo ponosni što je Grand kafa zajedno sa svojim brendovima Grand kafa Gold i Grand Black’n’Easy već drugu godinu zaredom izabrana za “must have” asortiman u BiH. Za nas je to od velike važnosti, prije svega, jer su trgovci i kupci prepoznali kvalitet naših proizvoda.  Osim toga, ovo priznanje nam daje motivaciju za dalji rad kao bi opravdali povjerenje naših potrošača - izjavili su iz Grand kafe.


Grand kafa je 2004. godine lansirana u BiH i od tada je lider proizvodnje kafe. U svom najsavremenijem pogonu za proizvodnju kafe koji se nalazi u mjestu Glavičice kod Bijeljine, Grand kafa se prži, melje i pakuje, a uz vrhunske sirovine koje se koriste u proizvodnji kafe i koje se kupuju prema precizno utvrđenim standardima i porijeklom, kvalitet Grand kafe je konstantan i sa kojim smo i stekli povjerenje nasih potrošača.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI