Šokirao javnost

Poznati pjevač isjekao vene zbog teške bolesti: Niko nije kriv, zbogom!

Hronika 07.12.19, 10:01h

Poznati pjevač isjekao vene zbog teške bolesti: Niko nije kriv, zbogom!
Pjevač je u septembru obavijestio javnost da je promijenio vjeru i prešao u islam

 

Poznati pjevač Bojan Tomović zabrinuo je mnoge kada je najavio da će isjeći vene, jer više ne može da se bori sa svojim zdravstvenim problemom, piše Telegraf.

 

Pjevač je rekao da je vene isjekao iz razloga što dugo ima bipolarni poremećaj, sa kojim više ne može da živi.

 

On tvrdi da nije u pitanju ni droga ni alkohol, nego da ne može više da se nosi sa maničnom depresijom.

 

- Isjekao sam vene... Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom... Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom - napisao je Bojan.

 

Ovo nije prvi put da je crnogorski pjevač svojim objavama šokirao javnost. On je krajem oktobra pokušao da se ubije, sudeći prema objavi koju je ostavio na društvenim mrežama, a tragičan ishod navodno je spriječila policija koja je na vrijeme upala u pjevačev stan.

 

On je tada na svom Instagram profilu ostavio oproštajnu poruku u kojoj se izvinio porodici i poručio gdje želi da bude sahranjen, a putem Fejsbuka je svojim prijateljima stavio do znanja da se osjeća slomljeno.

 

- Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja - napisao je tada pjevač.

 

Policija je došla po pozivu komšija koje su ih obavijestile da se u pjevačevom stanu nešto dešava. Nakon što su pripadnici policije upali u stan, Bojana su pronašli u kritičnom stanju.

 

Tomović, koji se godinama bori sa bipolarnim poremećajem, u septembru je obavijestio javnost da je promijenio vjeru i prešao u islam.

 

- Iako je vjera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik, jer sam 28.6.2019. tačno u podne, prešao u oslam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polu čovjeka, sad sam novorođen - napisao je Bojan, pa je objasnio i zašto je to uradio.

 

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život. P. S. Za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi. Selam alejkum - završio je pjevač.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI