Od 20. do 22. decembra

'Šankanje' otvara turističku sezonu na Vlašiću

Zabava 06.12.19, 13:36h

'Šankanje' otvara turističku sezonu na Vlašiću
Po Matoševićevim riječima, termin otvaranja skijaških staza na Vlašiću ovisit će o vremenskim uvjetima, a najavljeno je da će cijena ski passova ostati iste kao i protekle skijaške sezone

 

Otvaranje zimske turističke sezone u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) bit će upriličeno na Vlašiću od 20. do 22. decembra.

 

Početak sezona kao i ranijih godina bit će u znaku muzičkog festivala "Šankanje" u okviru kojega se očekuje gostovanje popularnih izvođača iz regije.

 

- Užurbano se pripremo za novu zimsku sezonu, počevši od njenog otvaranja, do pripreme skijaških staza. Uz "Šankanje" planirana je i dodjela priznanja za doprinos turizmu u SBŽ-u, koja će biti uručena hotelijerima, investitorima i predstavnicima medija - kazao je Feni direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević.

 

Po Matoševićevim riječima, termin otvaranja skijaških staza na Vlašiću ovisit će o vremenskim uvjetima, a najavljeno je da će cijena ski passova ostati iste kao i protekle skijaške sezone.

 

Matošević je istaknuo da je zadovoljan informacijama o najavljenim posjetima, naglasivši da očekuje popunjene smještajne kapacitete na Vlašiću.

 

Otvaranje zimske turističke sezone i ove godine organiziraju Turistička zajednica SBŽ-a i Turistička agencija "Solazur & Buenavista", a Vlada SBŽ-a je iz županijskog proračuna izdvojila 15.000 maraka za potporu toj manifestaciji.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI